1. piros 2. fekete

Ez egy nagyon nezéz, bonyolult kártyatrükk, de ha jól sikerül, akkor mindenki elámul rajta. (nem szabad a trükk során pörgetős keverést használni!!!)

Kellékek: Egy 52 lapos francia kártyapakli

Látvány: A Néző szeme láttára megkevered a paklit. Leveszed a pakli felső 26 lapját, majd két részre osztod (13-13). Ugyanezt megcsinálod a pakli maradék huszonhat lapjaával. Tehát van négy kispaklid. Az első tizenhármas kispakli lapjai közé rakod a harmadik kispakli lapjait. Ugyanezt megcsinálod a másodikkal és a negyedikkel. Így marad két huszonhatos paklid. Egymásra teszed őket, majd csettintesz a pakli fölött, és tádám: megmutatod a nézőnek, hogy a piros lap után fekete jön, azután piros, és ezt végigmutathatod az egész paklin, mindig ugyanez lesz a sorrend.

Előkészület: Felül legyen a 26 piros lap, alul pedig a 26 fekete.

Trükk: Úgy kevered meg hamisan a paklit, hogy felül megmaradjon a 26 piros lap, alul pedig a 26 fekete. Ezután már simán megy: leveszed a pakli felső 26 lapját, majd két részre osztod (13-13). Ugyanezt megcsinálod a pakli maradék huszonhat lapjaával. Tehát van négy kispaklid. Az első tizenhármas kispakli lapjai közé rakod a harmadik kispakli lapjait. Ugyanezt megcsinálod a másodikkal és a negyedikkel. Így marad két huszonhatos paklid. Egymásra teszed őket, majd csettintesz a pakli fölött, és tádám: megmutatod a nézőnek, hogy a piros lap után fekete jön, azután piros, és ezt végigmutathatod az egész paklin, mindig ugyanez lesz a sorrend.

Remélem tetszik, és értitek! Kommenteket írjatok!

Kape9704202009. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

top80

Nem rossz:)

tomark

OriSoma_magician

mi ebben a nehéz?

vecso

szentem az a baj hogy egy nagyon egyszerű trükk és könnyen rájöhetnek

Kape970420

Ez rossz trükk.

Kape970420

Na h tetszik? :-D

Kape970420

nem jó

Kape970420

mármint gyenge

Kape970420

Tudom ez egy szar:).

bence6558874

láttam már jobb trükköt is