1. piros 2. fekete

Ez egy nagyon nezéz, bonyolult kártyatrükk, de ha jól sikerül, akkor mindenki elámul rajta. (nem szabad a trükk során pörgetős keverést használni!!!)

Kellékek: Egy 52 lapos francia kártyapakli

Látvány: A Néző szeme láttára megkevered a paklit. Leveszed a pakli felső 26 lapját, majd két részre osztod (13-13). Ugyanezt megcsinálod a pakli maradék huszonhat lapjaával. Tehát van négy kispaklid. Az első tizenhármas kispakli lapjai közé rakod a harmadik kispakli lapjait. Ugyanezt megcsinálod a másodikkal és a negyedikkel. Így marad két huszonhatos paklid. Egymásra teszed őket, majd csettintesz a pakli fölött, és tádám: megmutatod a nézőnek, hogy a piros lap után fekete jön, azután piros, és ezt végigmutathatod az egész paklin, mindig ugyanez lesz a sorrend.

Előkészület: Felül legyen a 26 piros lap, alul pedig a 26 fekete.

Trükk: Úgy kevered meg hamisan a paklit, hogy felül megmaradjon a 26 piros lap, alul pedig a 26 fekete. Ezután már simán megy: leveszed a pakli felső 26 lapját, majd két részre osztod (13-13). Ugyanezt megcsinálod a pakli maradék huszonhat lapjaával. Tehát van négy kispaklid. Az első tizenhármas kispakli lapjai közé rakod a harmadik kispakli lapjait. Ugyanezt megcsinálod a másodikkal és a negyedikkel. Így marad két huszonhatos paklid. Egymásra teszed őket, majd csettintesz a pakli fölött, és tádám: megmutatod a nézőnek, hogy a piros lap után fekete jön, azután piros, és ezt végigmutathatod az egész paklin, mindig ugyanez lesz a sorrend.

Remélem tetszik, és értitek! Kommenteket írjatok!

Kape9704202009. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Kape970420

Nehéz

Kape970420

Ez kezdőknek pont jó, nézzétek meg az Emsley countot az profi, és nezek.

Kape970420

ez egy kicsit kezdő trükk, bár hamis emelésekkel egész látványos lehet

Kape970420

minden piros közé egy fekete

klr

hello! jó trükknek tünik de nem értem hogy hogy kell összerakni a kis paklikat hogy aztán egyik piros másik fekete lap legyen?

sector87

egész jóh

Kape970420

na