2.-ra kihúzom

Kellékek Egy "teljes" pakli kártya (kevesebb is jó csak legye egy kisebb adag) + egy kisebb (lehetőleg csúszósabb kártyalap)
Trükk: Húzatsz egy lapot a nézővel ( úgy terítsd ki elé a paklit h a kisebb kártyalap ne látszódjon) nézesd meg jegyeztesd meg közben vedd szét ott a paklit ahol a másik kártya van (és ezt a lapot a jobb kezedbe legyen a pakli legalján) a bal kezedben lévő tetejére teszed a húzott lapot és összeteszed a két paklit (úgyhogy a kisebb lap legyen a húzott lap felett!) kevergeted és a vége felé kicsit át pörgeted a paklit h megtaláld a kisebb lapot és a mögötte lévő lapokat előre teszed KiV. 1-et ... azt felmutatod -Ez az?? (perszenem...) és mikor vissza nyúlsz a következő lapért a hüvelykujjaddal megnyomod a kisebbik lapot és az előtte lévőt kihúzod és az les az
Vigyázz: keverésnél nagyobb adagokban keverd h nehogy elkeveredjenek egymástól, kihúzásnál h csak eg kicsit told mg a másik lapot!

ezt most 2perce találtam ki szóval azért lett ilyen bonyolult de szerintem nem rossz :)

Darney2009. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Ricsii

egyébként nekem tetszik a trükk!

Ricsii

Csak anyni kell, hogy csinálsz egy vidit, és azt felteszed youtube.com-ra vagy videa.hu-ra teljesen mindegy hogy hova,valami ilyen videómegosztóra és itt a linket beteszed hozzászólásba,vagy ahova a trükköt írtad ott a videós rublikába a linket!