A 4 barát

Lehet, hogy ez a trükk már fent van az oldalon, bár még nem láttam.Kezdő trükk, semmi nehézség nincs benne, könnyedén bemutatható, de ennek ellenére igen hihető a nézők számára.

Bemutatás:
A bűvész felmutatja a 4 király a nézőknek, mind a 4 király egykezében van. Ezután ráteszi a pakli legtetejére a 4 lapot. Az első király leveszi és beteszi a pakli aljára, a másodikat a pakli közepébe, a harmadikat viszonylag fölülre. Egy király maradt, ezt megmutatjuk a nézőknek, és ezekutána a 4. király misztikus módon előhívja a barátait, a másik 3 király, a melyek a pakli legtetejére kerültek.

Előkészület:
Mielőtt felmutatnád a legelején a 4 királyt a nézőknek, mögéjük kell rejtened, 3 kártyát(akármilyen lehet). Természetesn ugy kell felmutatni a 4 királyt, hogy a másik 3 lapot takarja. Ezekután csak fogod a kezdben lévő lapokat, és a pakli tetejére teszed, úgy ,hogy a 4 király mögött lévő 3 lap kerüljön felülre, ezekután természetes, hogy a 3 hamis kártyát teszed be a pakliba és a 4 király ott marad a pakli legtetején.

Jó szórakozást!

gendo2008. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

HBP2001

Ez eddig  a legjobb trükk amit olvastam.

rollers

nagyon jó denemértem

MAGICAdam

Jó trükk

pj20021112

királyos király trükk XXXXDDDDD

Creeper

Én ezt úgy ismerem, hogy a jumbó el megy vadászni a nem jön haza a király elmegy megkeresni malyd hazatér a dámához a király a jumbóval.

polaroid

7-en bevették a 7-ből xd
viszonylag jó trükk

tomark

nagyon jó trükk

nextman

Ezt már ismerem csak 4 jumbóval.

Flavi20

ezt most mutattam mega anyukámnak és vagyot tetszett neki.
ez a trükk király!

Feca

attigirb most nem fenyegetésből de tényleg volt már olyan akit kitiltottak mert folyton egy másik oldalt reklámozott... te is ezt akarod? mert ha igen akkor még csak vissza se fogsz tudsz regisztrálni másik email címmel illetve felhasználónévvel mivel az ip címedet tiltják le és új gépet kell venned ahhoz hogy újra regisztrálni tudjál...