A 4 király

Ez a trükk egy könnyed, nem túl bonyolult de látványos trükk.
Videót MINDENKÉPP nézzétek meg mert ugyan megpróbáltam leírni de így nembiztos, hogy minden tiszta.
Elsőnek kell nekünk a 4 király és egy kis csavar ami úgy néz ki, hogy a paklit úgy fogjuk meg a kezünkkel, hogy 3 lapot megtámasztunk az ujjunkkal és a másik kezünkbe van a 4 király. fogjuk ezt a 4 királyt és rátesszük arra a 3 megtámasztott lapra, amit már az előbb elmondtam és ezt a 7 lapot átvesszük a jobb/bal kezünkbe. Elkezdjük leszámolni a 3 királyt, de a 4. királyt képpel felfelé tesszük, ilyenkor fogjuk a 4. királyt és letesszük pl: 1 egy asztalra és a három felső lapot amiről azt hiszi a néző, hogy a 3 király betesszük a pakli közepébe.
Most már csak csettintenünk kell és a 3 király ismét a pakli tetejére kerül.
Én azt ajánlom, de azt nem mondtam a videóban hogy akinek mutatod az álljon és a 4 királyt amikor leszámoljuk akkor lefelé tartsd mert akkor nem látszik a turpisság :))
nyáron sok féle trükköt fogok mutatni magyarázattal szoval ha te is akarsz trükköket tanulni iratkozz fel youtube-on

david.and.the.magic2013. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

djaxon

jo a trükk de felfedhetó nem vok mar kezdő de szar

david.and.the.magic

Szia köszi a hozzászólást! Rajta leszek a gyakorláson,bár még kamera előtt új vagyok,ez lehet hogy kicsit látszott a videón,mert ez volt az 1. magyarázó videóm. : )

magictabi

Beszédben magabiztos vagy, de a mozdulatokon még sokat, sőt nagyon sokat gyakorol!!!! A trükk az nem rossz, de már vagy 10x fenn van az oldalon....