Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

KELLÉKEK: gyufásdoboz gyufák nélkül, jó bemesélőke :), asztal

LÁTVÁNY: a bűvész megkéri a nézőt, próbálja meg felállítani úgy a gyufásdobozt, hogy le van fektetve az asztalon, kb. félig lehúzzuk a szélén, és a lelógó rész alá a néző tegye oda a mutatóujját, így egy ujjal próbálja meg az asztalra felállítani. Sikerülni fog neki, ezért elbízza magát, és ha felkérjük, még egyszer meg szeretné csinálni. Ekkor a bűvész kiveszi a doboz fiókját, belenyúl a zsebébe, kivesz egy nagy semmit, és azt mondja a nézőknek:
-Ez itt az én hű segítőm, egy kis bolha, és mindent meg fog tenni, hogy feldöntse ezt a gyufásdobozt, ugye, segítőm? Azt mondja:IGEN. Na, most nézzenek, mint a moziban!!!
Beteszi a bolhácskává avatott semmikét a fiókba, és azt visszateszi a skatulyába. A nézőnek ezután sehogy sem fog sikerülni a felállítás, amíg a bolhát ki nem szedjük.

TRÜKK TITKA: Mikor a néző először próbálkozik, a gyufásdobozban a fiók nyílásával felfelé van. Amikor beletesszük a kis semmi-bolhát, fordítva rakjuk vissza bele a fiókot, hogy nyílással lefele legyen. Amikor kivesszük segédünket, visszafordítjuk. :)

SOK SIKERT MINDENKINEK!