A filctoll

Látvány: A bűvész felhúzza a pakli legfelső lapját.Pl.: Pikk ász.Ezt leteszi az asztalra és filctollal ráírja a lap értékét:Pikk A
Ezután megkeveri a lapokat.Felhúzza a pakli legfelső lapját, pl.: Káró 4-es.
Ezt is az asztalra helyezi és ráírja az értékét: Káró 4.
Majd a paklit újból megkeveri.Csettint egyet és a két lapot felemeli.Mindkét lap átváltozott.

Titok: Amikor a pakli felső lapját felhúzzuk akkor nem egy hanem kettő lapot húzol.Szakszerű nevéd Double lift-ben húzod fel a lapot.Mindkét húzáskor így jársz el.Innentől csak annyi a teendő, hogy a nézőkkel sikerüljön elhihetnünk, hogy a lapok tényleg a lapra felírt értékkel megegyeznek.PEDIG NEM!!!

houdini2007. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Janeking

Nem értem..Ha két lapot húzok fel akkor 1 fogy az asztalon maradni

houdini

A külső segédeszközök pl.: varázspálcával tett mozdulatok elterelhetik a nézők figyelmét míg te kényelmesen leválasztod a két lapot.

Atthosz

Oks, ezt kipróbálom...köszi XD

Kumbwol

Hát... a Double liftet, ne csináld a nézőtől 2 cm-re:D...Úgy különben, én úgy szoktam, hogy, azt mondom, hogy : "emlékszel még mit húztam?" amíg ezt kérdezem, a hüvelykujjamal, felemelem, a 2 kártya sarkát. Amikor azt mondja, "igen, emlészem", felemelem, simán a 2 kártyát

Atthosz

A Double Lifttel nem is lenne gáz, de sajnos én is mindíg szemfüles nézőket fogok ki... Nincs erre egy jobb módszer? pl tereljem a figyelmet?

daveka

Nekem már megy a double lift :D HAPPY

houdini

Ajánlatos a jó kártyapakli beszerzése! És gykorolj sokat!!!!

Törölt tag

Törölt hozzászólás

houdini

Hops...valóbban elrontottam.Mielőtt az asztalra helyezed a lapot, visszateszed a pakli tetejére.És utána már egy lapot húzol.

Evoid

Ha az asztalon ket-ket lap van a doble lift miatt, akkor nehez dolgunk lesz, amikor meg kell mutatni oket a nezoknek. Valoszinuleg jobban jarunk, ha pl. visszakeverjuk oket a pakliba.