A Joker segít

Hatás: A nézők egy dzsóker segítségével választanak két lapot, majd elemelik a csomagot. Ezután kétszer egymás után kétfelé rakod a csomag lapjait, minek hatására a választott lapok elkeverednek a csomagban. A meglepetés az, hogy bár a választott lapokat nem ismered, mégis képes vagy megtalálni azokat a dzsóker segítségével.

Bemutatás: Vedd a kártyacsomagot a kezedbe, majd számolj le belőle az asztalra harminckettő kártyalapot, és külön egy dzsókert. A maradék csomagot tedd félre, azok nem kellenek a mutatványhoz. Add át a harminckét lapos csomagot a nézőknek, hogy alaposan keverjék össze a lapokat, majd dugják a dzsókert valahová a közepébe. Ezután kérd meg a nézőket, hogy nézzék meg a dzsóker fölött illetve alatt található lapot, és jól jegyezzék meg azokat, de hagyják a helyükön. Ezt követően a csomagot emeljék el egy párszor. Miután végeztek, kérd vissza a csomagot, és hátlappal felfelé rakd kétfelé az asztalon. Tehát egyet jobbra, egyet balra, hogy két fél csomag keletkezzen. Ezután tedd össze a csomagot, és tartsd a nézők elé, hogy ismét emeljék el egy párszor. Miután végeztek, újra rakd kétfelé a csomagot ugyanúgy, mint az előbb, vagyis egyet jobbra, egyet balra. Ezután tedd újból össze a csomagot és fordítsd az egészet képpel felfelé. Miközben a kártyák képes oldalát mutatod, keresd ki a dzsókert, majd mondd azt a nézőknek, hogy a dzsóker mellől elkeverődtek a választott lapok. Ezután a dzsókert húzd ki, és az alatta lévő csomagrészt tedd a csomag tetejére színével felfelé. Tehát a dzsókernél emeld el a csomagot. Ezt követően a kártyákat terítsd szét az asztalon képpel felfelé úgy, hogy minden lap látszódjék, és vedd a kezedbe a dzsókert. Hívd fel a nézők figyelmét, hogy a csomag alaposan meg lett keverve, és a választott lapokat sem ismered, de a dzsóker segít, hogy megtaláld azokat. Erre lassan húzd el a lapok fölött a dzsókert, és keresd meg a választott lapokat. A kiterített csomag jobb és bal oldaláról számolva a nyolcadik helyen lévő lapokat kell kivenned, mivel azok lesznek a választott kártyalapok. A mutatvány teljesen automatikus, csak a mozdulatsorokat kell helyesen begyakorolnod

Írta:Leonardo

houdini2006. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Sado

ja bocs semmi.már értem^^

Sado

NA ezt a részt nem értem:Miközben a kártyák képes oldalát mutatod, keresd ki a dzsókert, majd mondd azt a nézőknek, hogy a dzsóker mellől elkeverődtek a választott lapok.
Miért, mikor voltak mellettük?

Hunya

Egyáltalán nem értem.
Végig ott maradnak mellete a lapok.
Tudna valaki segiteni?

pinyooooo

Ezek szerint nem csak én értettem rosszul. Köszönöm a segítséget!

mmmagiccc

egy kártyát leteszel jobbra aztán egyet balra.. és igy tovább....mikor leosztottad akkor a jobb kupacot veszed fel hamarab és aztán a balt!
én igy csinálom

Lord-magic

Az egyet jobbra egyet balra azt jelenti, hogy az egy nagy csomagot két kisebb részre emeled.Legalább is én ezt értem ez alatt.

pinyooooo

Hello!
.
Én nem igazán értem. Lehet, hogy félreértelmezem az egyet jobbra, egyet balra, majd az összerakást, de az nekem egyenlő az emeléssel. Ha pedig csak simán elemelem, akkor nem a nyolcadik lesz a két lap, hanem az első meg az utolsó.
.
Előre is kösz a segítséget!
.
pinyooooo

mmmagiccc

Allusion :D

houdini

Oké.Hajrá!!

DarkXecutor

Kösszi.Így most már értem.
nagyon kir. a trükkök már egy párat betanultam s kombináltam őket.Kir.