A kitalált pár(ok)!

Nézői szemmel:A bűvész megkeveri a paklit,lerak 10 párt, megjegyez a néző egyet(akár többet is) és a bűvész lerakva a kártyákat 4 sorba kitalálja melyik volt az.

Na most Bűvész szemmel: 1.Keverd meg a néző szeme előtt a kártyapaklit.

2. Rakj le 10 párt egymásra úgy hogy megfordítod a paklit és elkezded pakolni egy le, másik rá, úgy hogy, látszódjon az alul lévő is.

3.Megkéred a nézőt hogy jegyezzem meg/fel akárhány párt!

4.Most össze szeded a paklit ,ÚGY hogy: az első pár balról összetolod ,most a kezedben a számos/képes oldala van falfele,és a következőt ugyan így míg el nem fogyik.

5. Most megfordítod a paklit a kezedben és MOST JÖN A LÉNYEG!

Van 4 varázsszó!: 1.MUTUSZ
2.DEDIT az SZ itt most
3.NOMEN egy betűnek számít
4.COCISZ

Úgy pakolod le 4 sorba,(mivel 4 varázs szó van és mindegyik 5 betű) mintha ezeket a varázsszavakat raknád ki.Lerakod az elsőt, az első varázsszó MUTUSZ , mi az első betűje? M akkor most az első kártya az M és a többi varázsszóban is megkeresed az M et: Mivel a MUTUSZ-ban az első a NOMEN-ben a harmadik eszerint pakolod le tehát az első kártya az első sorban az első,és a harmadik sorban a 3. Most a következő betűvel ugyan így.

6. És amint ezzel megvoltál, megkérdezed melyik sorban
vannak a lapok, megmutatja melyik sorban vannak, lehet egy sorban és két sorban is MIND A KÉTSZER HA EGY SORBAN VAN ABBAN A SORBAN UGYANAZOK A BETŰK ,Ha KÉT SORBAN AKKOR A(pl. az első sorban és a harmadikban, akkor az első sorban az első és a harmadikban a harmadik mert az első varázsszó MUTUSZ elő betű M ,Harmadik varázsszó NOMEN harmadik betű M

akkor ez a kettő lesz a pár!

ENNYI! Saját régi Trükk!

Ha nem érted szólj, sajnos videó nincs! Majd lesz :)

bluis2010. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

bluis

az egész pakli kell hozzá de a végén csak 20-at kell lerakni