A lapod a terítő alatt van

látvány: A bűvész huzat egy lapot. Mondja a nézőnek, hogy jegyezze meg. Visszakéri, és felteszi a tetejére. megkeveri és kinyitja legyezőnek a paklit és mondja, hogy nézze végig az összes lapot. kérded, hogy ott van-e a húzott mondja hogy nincs. Mondod hogy nem is lehet mert a terítő alatt van és kihúzod a terítő alól.

trükk: amikor visszarakod a tetejére és megkevered hamis keverést csinálsz, úgy hogy ottmaradjon a tetején a lap, és amikor legyezőbe teszed a lapokat akkor úgy csináld, hogy a felső lap ottmaradjon hátul és a néző ne lássa, és amikor benyúlsz a terítőhöz akkor ott fogod a kártyát hogy ne látszódjon.

Andreiy2008. júl.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

medmat

Naon kéne vidi!!!!!

medmat

orisoma ne ragadj le a helyesirási hibáknál, ez büvész oldal nem nyelvtan óra!!!

kutya

VIDIT VIDEÓT VIDIT VIDEÓT

muki01

igaza van

OriSoma_magician

Szerintem úgy kéne csinálni hogy a bűvész kivesz egy bármilyen lapot a pakli közepéről és azt mondja:úgy érzem hogy ez lesz a te lapod odanyújtod a lapot és miközben nyúl a lapért tenyérpalmásba rejtjük a kártyát. A néző azt mondja hogy, az nem az ő lapja, erre a bűvész azt mondja hogy nem is lehet hiszen az ő lapja a terítő alatt van. benyúlunk a terítő alá és kivesszük azt a lapot ami eddig is a kezünkben volt(palmásban) . szerintem így jobb
Orisoma_magician

OriSoma_magician

Kell video és már bocs de az nem láCCik hanem láTSZik

alex202

kéne vidó

terdemeter

jó trükk de én kicsit máshogy csinálom

kaka

azt mondtad hogy ha kell videó akk csinálsz.De már több mint hárman könyörögnek

xyz

kell video