A lapodnak két hátoldala van

Ez saját trükk, de használható...

Látvány: Néző kihúz egy lapot, majd visszarakjuk a pakli tetejére. Megváltozik a lap, mindkét oldala hátlap lesz. Ezután visszaugrik a tetejére.

Magyarázat: Fogod a paklit, kiteríted. A néző(k) húz(nak) egy lapot, majd amíg nézegetik, addig megfordítod a fejjel lefele lévő pakli legfelső lapját, úgy hogy ne lássák. Ezután visszakéred a választott lapot és a pakli tetejére rakod, szembe a már felfordított legfelső lappal. Ekkor kijelented, hogy a választott lapot elvarázsoltad és teljesen megváltozott. Ekkor nyomsz 3db dubble lift emelést és látható, hogy a húzott kártya valóban mindkét oldala hátlap. A 3 fordítás után megnyugtatod a nézőt, hogy ezt vissza lehet csinálni. Ekkor nyomsz egy Color Change-t és előkerűl a választott lap és a "segítség kártyánk" fejjel lefele a helyére kerűl. Ekkor megmutathatjuk a választott lapot, hogy nem preparált.

kecske2007. szept.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

magictabi

ezt még nagyon nem dolgoztad ki, fogadjunk hogy mielőtt ide kiírtad nem foglalkoztál vele semmit... amúgy is nagyon átlátható. amúgy az ötlet nem rossz, de ezt így meg lehet csinálni dupla hátoldalú lappal is, és az még hatásosabb is!

tomark

BuvEsz_Krisz

nagyon király!!! tetszik!!! :D :D :D

farkas.daniel

én a multkor fogadgattam kb. egy ezrest összekaszáltam öt perc alatt

Kape970420

Értem

Kape970420

nem értem

patrik200

bevette az egyik gyerek aztán adott 200 forintot !! :} XD

gigi

jaja nem rossz:P

Papa-Roach

ez nagyon ott van. Nekem tetszik ;)