A lapot mindig megtalálom

Látszat: A bűvész odaadja a paklit egy nézőnek, hogy húzzon belőle egy lapot! Amikor ez megvolt, akkor visszaveszi a lapot, majd odaadja a nézőnek, hogy keverje meg! A néző megkeveri, majd a bűvész ledobja az asztalra a lapokat, és felfordítja azt amit a néző húzott!

Trükk: amikor odaadja a nézőnek a lapot, akkor a kezében lévő paklit megtöri jobb irányba, majd ha a lap újra a pakliban lesz, akkor visszatöri a másik irányba. Így a pakli egyenesen fog állni, de az az egy lap jobb irányba hajlik majd!

sanyi4672007. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

kevin

ahogy CrissAngel modaná elmegy

CrissAngel

elmegy

pek

ha igazan lehetrne jobb

gigi

nem is nehéz:P

sanyi467

aki nemértené, annak még1* ( XDXD)
akkor kell megtörni a lapot (pl.:balra) amikor a kihúzott lap a nézőnél van, így a pakliban lévő lapok meg vannak hajolva az eggyik irányba.......
amikor visszateszi a lapot a másik irányba (most balra) kell meghajtani a paklit, és igy az a lap fgo balra hajlani, amit később tett vissza a néző

(aki nemtuná, hogy miért: mert ha egyszer balra, egyszer jobbra hajtod, olyan, mint ha nem is hajtoddat volna semerre..... :D:D:D)

eXploited

ezt műanyag kártyával soha nem csinálod meg...XD

JonMacli

nekem magas

George

Hali
Elöször odaadjuk a paklit, a nézö huz egy lapot majd...és itt elvesztettem a fonalat:) Bár lehet hogy méár hamarabb elvesztettem:)

Snoop77

Nem ertem,hogy kell hajlitani?
Hogy ertve jobb iranyba?

Törölt tag

Törölt hozzászólás