A láthatatlan 5Ft-os

Látvány: A bűvész fog egy tíz forintost, belehelyezi a tenyerébe majd becsukja. Megrázza, kérdi a nézőtől: Csörög? A néző feleli: Nem. Persze hogy csöröghetne ha egy van benne... Ezután a bűvész el vesz az asztalról egy \láthatatlan\ 5Ft-ost, rácsapja az öklére, megcsörgeti, és lám a tíz Ft-os mellet ott az öt Ft-os.

Magyarázat:Valójában nem csak egy tíz forintost teszünk a markunkba, hanem alatta van egy öt Ft-os, persze úgy mutatjuk mintha egy tízes lenne (Ez nem fog feltűnni a nézőnek). Amikor belehelyeztük a tenyerünkbe a két pénzt, a bőrünkel jól egymáshoz szorítjuk őket. Így ha csörgetnénk, az nem fog csörögni. Ezután mintha felvennénk egy láthatatlan 5Ft-ost, megmutatjuk a nézőnek, szórakozhatunk is vele... Majd erősen rácsapjuk az ökölbe szorított tenyerünkre. Ilyenkor engedünk a fogáson, és az 5Ft-os kicsúszik a 10Ft-os alól, lehetőleg lejeb vagy följebb csússzon mint ahol a 10Ft-os van, mert az feltűnő lenne ha pont alatta lenne :)

Ui. : Amikor ezt bemutattam egy haveromnak, azzal vádolt hogy az ujjaim közzé rejtettem az 5Ft-ost az elején, ezért célszerű a kezünk minden részét megmutatni. De a 2 pénzzel amikor a tenyerünkbe tesszük őket egyként, nem érdemes sokat vacakolni, csak gyorsan rakjuk bele, zárjuk be, és jöhet a többi lépés :D

Saját trükk...

Hungaryas2013. jún.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Mr.Rekoy

Jó trükk és szerintem hatásos.Én kipróbáltam és bevált.

pvsbuvesz98

Nekem tetszik! :D

Hungaryas

Nézzétek el azt az ökölbe szorított tenyerünkre kifejezést xD Kezet akartam írni de siettem :D