Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Látvány: A bűvész fog egy tíz forintost, belehelyezi a tenyerébe majd becsukja. Megrázza, kérdi a nézőtől: Csörög? A néző feleli: Nem. Persze hogy csöröghetne ha egy van benne... Ezután a bűvész el vesz az asztalról egy \láthatatlan\ 5Ft-ost, rácsapja az öklére, megcsörgeti, és lám a tíz Ft-os mellet ott az öt Ft-os.

Magyarázat:Valójában nem csak egy tíz forintost teszünk a markunkba, hanem alatta van egy öt Ft-os, persze úgy mutatjuk mintha egy tízes lenne (Ez nem fog feltűnni a nézőnek). Amikor belehelyeztük a tenyerünkbe a két pénzt, a bőrünkel jól egymáshoz szorítjuk őket. Így ha csörgetnénk, az nem fog csörögni. Ezután mintha felvennénk egy láthatatlan 5Ft-ost, megmutatjuk a nézőnek, szórakozhatunk is vele... Majd erősen rácsapjuk az ökölbe szorított tenyerünkre. Ilyenkor engedünk a fogáson, és az 5Ft-os kicsúszik a 10Ft-os alól, lehetőleg lejeb vagy följebb csússzon mint ahol a 10Ft-os van, mert az feltűnő lenne ha pont alatta lenne :)

Ui. : Amikor ezt bemutattam egy haveromnak, azzal vádolt hogy az ujjaim közzé rejtettem az 5Ft-ost az elején, ezért célszerű a kezünk minden részét megmutatni. De a 2 pénzzel amikor a tenyerünkbe tesszük őket egyként, nem érdemes sokat vacakolni, csak gyorsan rakjuk bele, zárjuk be, és jöhet a többi lépés :D

Saját trükk...