A mágikus zsák

Most valahogy belelendültem a trükkök feltételébe :D
ezt a trükköt is tanultam valahonnan csak már nem tom honnan.

Kellékek:
1 olyan zsák, aminek 2 szája van
/ilyen én a nagymamámmal csináltattam :D
egyszerű: veszel egy kisebb méretű zsákot, majd a közepébe belevarrsz egy anyagdarabot, hogy el legyen felezve a belső része/
2 pár különböző rongy
/pl. 2 kék-2 piros/

Látszat:
A bűvész elővesz egy zsákot, megmutatja, hogy üres, majd elővesz még -maradjunk a kéknél és a pirosnál- 1 piros és egy kék rongyot. Szépen összehajtja mid a kettőt és beleteszi a zsákba. Megfogja a zsákot az egyik kezébe, masikkal valami varázsló mozdulatokat tesz. Majd feltűri a zsák száját és elő húzza a rongyokat, de csodák csodájára összekötöződtek.

Trükk:
A trükk bemutatása előtt a másik két rongyot, a kéket és a pirosat csomózzuk össze, és tegyük bele a zsák egyik szájába, úgy, hogy az üresnek látszódjon. A másik szájánál, ami üres, ott pedig tűrjük fel a zsákot. Amikor a varázsigét mondjuk akkor fontos, hogy ne legyen feltűrve a zsák szája. Aztán ha végeztünk ezzel, akkor egyszerűen az a száját tűrjük fel, amibe beletettük az összecsomózott rongyokat.

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de aprólékos akartam lenni.:) Ha bármi kérdésed van, e-mail címem: bazs96@gmail.com MSN címem pedig ugyanez. Jó gyakorlást!

Bazsesz2009. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

muki01

nekem tetszik :)

Kape970420

Ez nagyon jó :-). Ügyes vagy. Ez olyan mint a Change Bag

Bazsesz

úgytűnik a nagymamák már csak ijen könnyen-elbűvészkedhető típusok :D

Magic-king

dejó:Dén tőled függetlenül, amikor próbáltam kitalálni Galambos Fecó trükkjét, amikor egy tojást rejt el egy zsákban, akkor nekem is ez a megoldás volt az első gondolatom, és én is a mamámmal csináltattam:D

Bazsesz

Videó majd itt is lehet lesz