Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Hozzávalók: nem kell más hozzá csak egy pakli magyar kártya és egy kis ügyesség

Ahogy a néző mesélné: megkeverte előttem a paklit és azt mondta, hogy húzzak egy lapot. Kihúztam és azt mondta jegyezzem meg. Visszakérte miután megnéztem. Megigazította a paklit és lerakta kártyát az aljára. Megkeverte. Majd egyesével fordította fel a lapokat, és megtalálta az enyémet.

Ahogy a bűvész mesélné:megkevertem a paklit és megkértem egy nézőt, hogy húzzon egy lapot jól megjegyezte, de én nem néztem meg. Megigazítottam, majd leraktam a pakli legaljára.
megkevertem, de figyelmesen. Most egyesével fordítottam fel. elérkeztem a néző lapjához. azt mondtam neki ez az a lap amit te húztál. azt mondta igen.

A titok: amikor megigazítom igazából megnézem mi van legalul, és megjegyzem, de a néző nem sejt semmit, ha nem tudja a titkot. Keverésnél figyelek arra, hogy ne keverjem el egymástól a két lapot, mert akkor nem válna be a trükk. amikor fölfordítom a lapokat egyesével akkor türelmes kivárom a legalsó lapot (amelyik a keverés előtt volt az utolsó). Amikor megtaláltam, akkor még egyet felfordítok és azt mondom, hogy ez volt az.

Tipp: Ha nem tudja csak akkor mutasd meg a trükköt.
Jó szórakozást és kellemes varázslást!