A négy király

Ezt a trükköt magam találtam ki, ám egyszerű és nagyszerű. Kellékek: egy pakli franciakártya (ki kell venni a két
Joker-t, így lesz 52 lapos franciakártya paklink)

Látvány: A néző szeme láttára megkevered a paklit(csak te keverheted meg, a néző nem!!!). Lerakod a fölső 4 lapot az asztalra, aztán mindegyikre raksz 9-et. Marad 12 lapod. Leraksz 2 lapot mind a négy pakli tetejére. Marad négy lapod. Kéred a nézőt, hogy mondja meg, hogy az első lapot ami a kezedben van melyik paklira rakja. Lerakod arra a paklira amit mondott. Marad 3 lapod, ugyanezt megcsinálod a maradék három lappal. Végül a néző választ a négy pakli közül egyet, azt fölveszed megmutatod a legfelső lapját ami király, aztán csettintesz a maradék három pakli fölött, aztán felfordítod azoknak a legfelső lapjait, és lám ott van a másik 3 király, másik három pakli tetején.

Trükk: Úgy mész oda a nézőhöz, hogy a négy király van az egész pakli alján. Aztán hamisan megkevered, ügyelve arra, hogy a négy király maradjon maradjon a csomag alján. A többi már magától értetődő: amikor már csak a négy lap van a kezedben, mindegyiket leosztod annak a kispaklinak a tetejére amit a néző mondott (egy lapot egy pakli tetejére rakhatsz). Ez a sorrend csak a nézők elhitetésére szolgál(mivel ugye tökmindegy a sorrend). Felfordítod az egyik pakli legfelső lapját, ami ugye az egyik király, csettintesz a maradék három pakli fölött, azoknak is felfordítod a legfelső lapjait, és tádám: azok is mind királyok.

Szerintem egy jó, látványos trükk. Remélem érthetően írtam le az egészet!

Kape9704202009. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Banan28

Ásszal ugyanaz a hatás. Egyébként szerintem nagyon jó trükk

tomark

guczi88

szentem gyenge

Kape970420

Szia! Köszönöm hozzászólásodat, tudom ez egy nagyon gyenge trükk, ez volt az első trükköm.
Mostmár kicsit jobb vagyok Sugár Péterhez fogok járni. Kösz a véleményedet, ha van még kérdésed nyugodtan tedd fel! Nézd meg a többi trükkömet is!

DanielMorisson

Szia!

Ez egy másik trükk egyik variációja, tehát a trükköt nem te találtad ki, csak lehet, hogy még nem ismerted.

Ebben a trükkben ki lehet adni a kártyát a nézőknek, csak az alsó négy lapot le kell palmírozni. Ajánlott ilyenkor a Then-kai palm, hiszen annál nyitva lehetnek az ujjaid, természetesebben tudsz mozogni.

Egyébként maga a leírás tetszik.

Üdvözlettel: Daniel Morisson

Kape970420

Kommenteket várok. rossz=nokomment

Kape970420

" meg a néző nem" a meg után vessző

Kape970420

Bocs, a legelső zárójelbe írt "palink" szó "paklink" akar lenni! Remélem tetszik a trükk!