Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Trükk: A bűvész megkever egy paklit majd lerakja az asztalra. A nézővel elemelteti 3 felé. Majd mind a három pakli alsó lapját kitalálja.

Magyarázat: Megkevered a paklit és titokban megnézed és megjegyzed az alsó lapot(Legyen pl:kör 10).Lerakod az asztalra és a nézővel 3 felé emelteted. Legyen mondjuk a sorrend a bel oldali kupac alján van a lap amit megnéztünk. A középsőt és a jobb oldalit nem tudjuk. De most jön a trükk.
Mint okos bűvész nem azzal a kupaccal kezdünk amelyiket tudjuk. Hanem a jobb oldalról és azt mondjuk, hogy annak az alján van a kör 10-es. Felhívjuk a nézők figyelmét, hogy jól figyeljenek és jegyezzék meg a lapokat amiket mondasz,mert a végén kiderül sikerül e trükk. Megnézzük a jobb oldali kupac alján lévő lapot de úgy, hogy azt a nézők még ne lássák.(legyen mondjuk káró Ász) Ezt mondjuk a középsőre.Megnézzük a középsőt is. És azt mondjuk az utolsóra. Majd amég a 3 lapot szépen elrendezzük a kezünkben kevergessük mert rájönnek, hogy nem stimmel a sorrend.Kérdezzük meg milyen lapokat mondtunk. Sorban mondják és mi sorban rakjuk a kupacok tetejére. És persze hangoztatjuk, hogy nem mi hanem ők emelték el a paklit.

Én szoktam minden felhúzásnál kis grimaszokat csinálni mintha nem sikerülne a trükk és úgy nagyobb a hatás. :D