A pénzeltüntető víz

a trükk: a bűvész a tenyerére rak egy fél vízzel tele átlátszó üvegpoharat. Fog egy pénzt és beleejti a pohárba és a poharat letakarja egy kendővel. Néhány varázskört csinál majd leveszi a kendőt és a pénz eltűnt.

a magyarázat:amikor a bűvész látszólag bele ejti a pénzt a pohárba,akkor nem a pohárba hanem a pohár mögé ejti, de ezt a nézők nem tudhatják. De a pohár az ujjainkon legyen ne a tenyerünkön mert akkor nem tudjuk a pénzt a pohár alá rakni. Tehát a pénzt leejtettük és a poharat rárakjuk mintha megigazítanánk. Ezeket mind csináljuk az ügyesebb kezünkkel. Mikor rárakjuk kendőt, már megvolt a varázskör, a poharat megfogjuk a másik kezünkkel, a pénzes kezünkkel pedig levesszük a kendőt és vele együtt a pénzt is.

Mr.magicman2010. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

diana349

gaborka itt ne hirdess ilyen szart,már megbocsáss

PLCsubi

Hát már megbocsáss, de itt ne hirdess dolgokat, főleg ne egy ilyen ritka gagyi vackot! A kommented pedig majd törlésre kerül.

gaborka200219

cső valaki metin2mesterezik?xd ha igen akkor irjon rám ;) nevem:PowerWari19 , a farm karimnak meg az  a neve h : PowerFarrm19
;) 68 as harcos vagyok csőő

ogon

Sziasztok, bár nem olvastam végig az összes trükköt, és lehet, hogy ez is le van írva, de mi úgy csináltuk, hogy a pénz mögé egy ugyanolyan nagyságú de üvegből készült ál érmét raksz. (a régi 220V-os bíztositékok kémlelő nyilásában ilyen üveg van.) Ezt aztán egymás mögött fogod, megmutatod valakinek, persze elől a valodi pénz van, majd letakarod egy ronggyal, és ekkor kicseréled- A rongyból kidudorodik a pénz (persze nem a valódi) akár megkérheted az illetőt, hogy fogja meg a rongyba burkolt pénzt, tartsa a víz fölé, majd engedje el... kis szünet, és hallatszik ahogy leért. Persze amikor elveszed a rongyot a pénz átment a poháron, mert ott van a kezedben. Én még szoktam a vízet megsózni, meg tisztítószert (varázsszert:) ) csepegtetni hozzá. Lehet, még borsot is, hogy a víz ne legyen teljesen átlátszó...

--Sin_Cara--

de jó

vales

élével kell leejteni mert a vizben is élével gyorsabban halad.

khanwars

hello játszotok khanwarson
?

khanwars

nem annyira jo trükk

kkbb4

Jó trükk lenne
ha működne

PiotrekOwn

jaja meg buggyanna hullámok stb