A rajzolgatás

Kellékek: 1 pakli Franciakártya

Látvány: A bűvész a nézőtől elfordulva lerajzol egy kártyát, úgy, hogy a néző ne lássa azt, hogy melyiket rajzolja le, de azt lássa, hogy rajzol. Aztán kérjük, hogy mondjon egy számot 10 és 50 között. Mond egy számot (mondjuk a 21-est), és számoljuk a lapokat 21-ig, aztán a 21-es paklit lehúzzuk, az alsó lapját megmutatjuk a nézőnek és az a pikk 7-es. megmutatjuk a rajzolást is, és az is a pikk 7-es.

Előkészület: A pakli aljára rakjuk az előadás előtt azt a lapot, amelyt le fogjuk rajzolni.

Trükk: Ugye az alsó lap mondjuk a pikk 7-es (erről a néző nem tud)(azt a lapot kell lerajzolnunk ami a pakli alján van). Amikor számoljuk a lapokat a jobb kezünkkel, a bal tenyerünkkel takarjuk a pakli alját, amin titokban a jobb hüvelykujjunk ott van. Mikor lehúzzuk a felső megszámolt paklit, húzzuk a hüvelykujjunkkal az alsó lapot megmutajuk: a Pikk 7-es. Megmutatjuk a lerajzolt lapot, mely szintén a Pikk 7-es.

Remélem érthető! Krisztián

Kape9704202009. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

BABOS

Panka

Értem a trükköt, és szerintem is jó, csak egy dolog nem tiszta: ha a bal kezemben van a pakli és a jobb kezemmel számolom a lapokat, akkor hogy került a jobb hüvelykujjam a pakli aljára? :O

kungfupanda

nem rossz

OriSoma_magician

Tetszik jó trükk

Kape970420

Köszönöm Molnár Gergely úr. :-)

Mr.Jupiter

jó trükk

Kape970420

Kösz mindenkinek a pozitív hozzászólásokat:-).

jotrukk

jotrukk=jó trükk XDXDXD

pk.beni

hát ez jó

Kape970420

Kösz