A rejtélyes ötös

A mutatvány:
A néző találomra kiválaszt egy lapot, megnézi és a kártyacsomag tetejére helyezi.A bűvész a csomagot átemeli. A kártyacsomagot legyező szerűen szétnyitja és látható, hogy egy lap (példánkban a kőr ötös) megfordult. Megkérdezi a nézőt, hogy ez volt-e az ő lapja?, mire a válasz egyértelműen NEM lesz. A bűvész felhívja a néző figyelmét, hogy ez a lap biztosan jelezni akar valamit. Mivel ez egy ötös próbáljuk meg mi van alatta az ötödik helyen! És lás csodát: az ötödik kártya a néző választott kártyája.
Kellékek:
Egy kártyacsomag.
Előkészületek:
A kártyacsomagból előadás előtt kiválasztunk egy ötös értékű lapot, majd megfordítjuk, és a csomag alsó lapjától számított ötödik helyre betesszük. Előadás:
A kártyacsomagból legyezőt készítünk, ügyelve arra, hogy a megfordított lapot a közönség ne láthassa. Egy nézőt megkérünk, hogy válasszon ki egy lapot, majd tegye a csomag tetejére. A megfordított lap az emeléssel a csomag közepére kerül. A lapokból legyezőt készítve megmutatjuk a megfordított lapot.Kijelentjük, hogy a megfordított kártya értéke pontosan megmutatja a néző által kiválasztott kártyalap helyét. Végül leszámoljuk az öt lapot, és az ötödik természetesen a keresett kártyalap lesz.
(Természetesen más értékű lappal is elő lehet adni, csak az annak megfelelő helyre kell helyezni a kártyát.)

rodolfo2009. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

BABOS

NAGYON JÓ TRÜKK GRATULÁLOK

Buveszvadasz98

ez jó csak nagyon kell drukkolni hogy ne fedezze fel a néző a felfordított lapot :-)

medmat

Nekem vmiért nem sikerül!

Domestos

Olvastam a szerzőt, és melyik volt az az AGY csavaró? És 2009-ben Rodolfo Bűvész sajnos meghalt. ÉN nem hiszem hogy 2009 12 06 -án írta ezt.

bli20

Egy plusz trükköt fűznék hozzá. Az elő készületnél az utolsó négy lap ász legyen.
Amúgy jó trükk. Grat.