A Szabadság-szobor eltüntetése

mutatvány:A szabadság szigetén a szobortól egy bizonyos távolságra nézők ülnek. A kamera innen közvetíti a képet, és Copperfiled is itt mutatja be a mutatványát.A szobrot két magas torony között látjuk. A tornyokon rengeteg különböző lámpa és fényszóró világít, melyek mindegyike a nézőtér felé van fordítva.

Később e két torony között fehér leplet feszítenek ki, amely eltakarja a szobrot. Mágusunk a radar fölé hajol, amelyen egy kis pontot láthatunk -- a szobor képét. Behunyja a szemét és a pont a radaron eltűnik. Ezután a fehér lepel lehull és mindenki azt látja, hogy a szobor eltűnt, s a helyén a fényszórók sugarai keresztezik egymást.
magyarázat:Abban a pillanatban, amikor a fehér leplet kifeszítik a két torony között és ezzel eltakarják előlünk a szobrot, egyszerűen kikapcsolják a szobor minden belső és külső megvilágítását. Mivel a szobor egy parttól távoli szigeten helyezkedik el és a közelben nincs semmiféle egyéb fényforrás, teljesen egybeolvad az éjszakai fekete égbolttal.

Ahogy korábban említettük, a szobrot egy méterre sem mozdították el, egész idő alatt a nézők előtt volt.

Evelin2007. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Yokko

haha nem hiszem láttam a videót és mutatták helikopterrel a szigetet felülröl! és oldalrol is és nem lehetett látni semmit! és az biztos h nem 1lepel volt ami eltakarta!

B-REX

milyen egyszerű(nek tűnik így utólag)!

Törölt tag

Törölt hozzászólás