Abszolút egyszerű kártyakeresés...(Kezdőknek)

Szükséges: egy kb. 25-30 lapos kártyacsomag 

Mutatvány: Veszed a paklit, a néző választ egy kártyát. A kártyát te nem láttad, úgy kéred vissza, és ráteszed a pakli tetejére. Néhány hamis elemelés után egyből kiválasztod a lapot.

Trükk: A felső és alsó lapot (most itt 2 db négyes) jegyezd meg a pakliból, és ne add oda senkinek a paklit! Amikor a nézőtől visszakapott kártyát a pakli tetejére rakod, a kártya az egyik megjegyzett lap mellé kerül. Majd az első emelésnél a másik mellett is ott lesz! Innen "hamis keveréssel vagy emeléssel" keverd meg a paklit úgy, hogy a három lap ne váljon el egymástól! Keresésnél koncentrálj nagyon, hogy a néző bedőljön :-), és a lap ott lesz a két négyes között.

Nagyon egyszerű trükk, remélem segítettem annak, aki még csak ezt szeretné megtanulni.

peppeman122013. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

BABOS

NEKEM TETSZIK

Buveszvadasz98

ez jó nekem bejön csak néha kicsit feltünő de am tetszik mert kezdő vok

rollers

magitabi!én vagyok beyblade!csak elkezdtem egy új aloldalt!

beyblade

csak annyit kell tenni,hogy beleírod hogy kinek írod!pl.:magitabi!ez...
vagy:beyblade!te egy...
és még beleírod hogy melyik trükkhöz!pl.:
Abszolút egyszerű kártyakeresés...(Kezdőknek)

magictabi

De akkor senki sem fogja tudni hogy ezt kinek írták, miért és melyik trükkhöz!

beyblade

magitabi!szerintem azért törölték a hozzászólásokat mert nem a trükkhöz illik!lehet hogy a társalgón kellene ezeket a hozzászólásokat leírni!

magictabi

Peppeman! Tudod, erre van a bridge méretű pakli! Az kisebb, jobban belefér a kézbe, és erre találták ki, amit te leírtál! A ,,Kezdőknek" feliratot én úgy értelmeztem hogy ez a trükk kezdőknek való, ami szintén igaz. Amúgy azt sem hinném hogy egy 8 éves ne tudna elemelni egy csomagot...

Adminisztrátorok: Hogyha töröltök egy hozzászólást, akkor azt légyszíves indokoljátok is meg hogy miért töröltétek, mert egyáltalán nem értelek titeket, hogy egy ilyen típúsú hozzászólásban mit tartotok bántónak -.-

Tuskoka

Köszönöm a leírást! Még csak kezdő vagyok - ez kb a 4. trükk, amit tanultam, szóval én még igénylem a szájbarágós leírást, ahol pontosan megvan, hogy miből-mennyit-mikor. Természetesen átgondolom a trükköket, próbálgatom, hogy mihez tudnék hozzáadni/miből lehetne elvenni, nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok, tehát én se értem ezt a "nincs itt senkiben sem valami egyéniség" dolgot.
Köszönöm még egyszer a trükköt :)

peppeman12

Kedves magictabi! Jól figyelj!

Szerinted én pont azt írom le? Ezt a mennyiséget én találtam ki, nem MÁS!!!!, mert igenis értelmes a trükk ennyivel. Mert azt gondoltam így kényelmes, így az übergagyi kezdő is könnyen gyakorol. Talán te vak vagy, talán te nem látod hogy a címbe nagybetűvel van írva, hogy Kezdőknek, és nem látod a címkék közt hogy "kezdő" és "könnyű". Hihetetlen, hogy az ilyen egyszerű trükköt is fikázzátok! 
Ez igenis egyéni ötlet, ez igenis egy könnyen végrehajtható valaminek készült. NEM PROFIKNAK, mint te meg én. Azt hiszem te is ilyen szintről indultál. Nem tüntettél el szimpla elgondolásból pl. egy autót. Én sem mondok rólad értelmetlen dolgot, te se írj olyanokat, hogy "itt nincs senkiben egyéniség"...!
Inkább gondolkodj vagy kérdezz mielőtt bármit írnál...

magictabi

És ezt miért kell 25-30 lapos csomaggal csinálni????? olyan roh@dt idegesítő hogy nincs itt senkiben sem valami egyéniség!! mindenki úgy csinálja a trükköket ahogy látta. ugyanaz a szöveg, ugyanaz a trükk, ugyanaz a megoldás. ez siralmas! most komolyan, ez, hogy valaki 25-30 lapos csomaggal csinálta, neked még nem kell azzal, sőt, nagyobb csomaggal látványosabb. vagy nincs benned egyéniség és nem tudsz más rutint kitalálni, vagy egyszerűen hüye vagy és nem jössz rá magadtól. ezt ne vedd sértésnek, inkább gondolkodj el rajta