Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Látvány: A bűvész bárhova beteszi a lapját, mindig a pakli tetejére kerül

Kellék: 1 csomag kártya
Trükk: A néző meg is keverheti, meg is nézheti a csomagot!
Először is húz egy lapot pl. pikk 7. Miközben nézi te tartasz a csomag felső lapján egy hídat! Elkéred a lapot és a híd alá berakod a kártyát. Ez elölről úgy néz ki, mintha betetted volna a pakli közepébe a lapot, pedig 2. helyen van.
csinálsz egy double lift-et, és a lap máris ott van felül. visszafordítod a két lapot és csak a legfelsőt teszed a csomag közepébe. pár mozdulat és a lap megint felül van. ha ez kész, akkor elemeled a csomagot két részre és annak a paklinak az alján amelyiken a választott lap van tartasz még egy hídat (hüvelykujjaddal)! a másik kis csomagra lehúzod a pikk 7-et, azzal a kezeddel amelyikben a hídas kártya van feltolod a néző lapját, ezzel egy időben megfordítod a csomagot (úgy hogy a lapok képoldala legyen felül) és a hídas lapot ráengeded a néző lapjára, és még mindig úgy van a csomag, visszatolod a néző kártyáját sé visszafordítod a csomagot. ezután betolod a legfelső lapot a másik pakliba. azt a kis csomagot amelyiken a pikk 7 van ráteszed arra amelyikbe az előbb betoltál egy kártyát!

Bocs, de erről a rutinról nem találtam videót, de ha beírjátok youtube-ba hogy ambitious card revealed akkor egy csomó kapcsolódó dolgot találtok és akár saját rutint is összeállíthattok!