Amit te gondoltál

Ezt a trükköt David Blaintől láthattuk.

A videóban azt mondja a pergetett csomagból jegyezz meg egy lapot.Aztán lehúz egy lapot és az lesz az amit te gondoltál.

A trükk valóbban nagyon jó de ha az ember sokszor megnézi rájön, hogy bárki megtudja csinálni.

Kellékek: Kártyacsomag

Előkészület: A trükkhöz tudnunk kell a Snap change nevű trükköt.

Előadás: David Blaine olyan gyorsan pergeti a lapokat, hogy szint minden esetben te csak a Kőr 4-est tudod megjegyezni.Ez a lap az utolsó.Innentől csak annyi a teendő, hogy lehuzzuk double liftben a legalsó lapot.Pl.:Kőr 10-es.Snao changelünk és ott van a Kőr 4-es.Amit a néző kiválasztott gondolatban.

houdini2007. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

tomark

4NT1

ennek van videó linkje amúgy értem és tök jó

atkamama

és mivan ha nem snap changéban hozzok elő a lapot

Papa-Roach

Leonardo: Azt a csirkedolgot be tudnád linkelni a társalgóba?
vagy e-mal: krisztian_101@hotmail.com

Papa-Roach

Leonardo: Ignazad van!
A jó bűvész az, aki élőben kameratrükkök és egyéb kellékek nélkül csinálja a trükköket. Ez inkább jellemző Blain-re, és Criss az, aki ezeket a lebegős 40 kelléket igénylő dolgokat csinálja, ezért én inkább David Blaine fan vagyok.

Sasa-Rider

Én is eggyetértek Leonardoval, ugyanis Blane szerintem csak a kameráknak és a szmámítógépeknek köszönheti a hírességét. Ezzel most nem akartam megbántani senkit, én csak a véleményemet írtam le.

Dolfi

Egyet értek Leonardo- val ugyanis semmilyen bűvészi képességre nincs szükség ahoz, hogy csináljunk egy Criss féle trükött. De Ciryl valóban jól csinálja.

Leonardo

Most nem akarok megbántani senkit, de Criss Angel és David Blaine csak is a televíziónak köszönhetik hírnevüket és nem a tudásuknak...

Mindketten egyszerűen előadható trükköket és rengeteg kameratrükköt használnak a műsoraikban, hogy az egyes hatások még hihetetlenebbnek tűnjenek. De mint írtam sokszor a kemerával csapják be a televízió nézőket.

A legnagyobb kameratrükk király Criss Angel, szinte minden trükkjében alkalmazza ezeket a trükköket. Ehhez egyáltalán nem kell bűvésznek lenni, csak egy kamera kell hozzá és egy számítógép!

Az ne tévesszen meg senkit, hogy az utcán, nézők előtt adják elő a trükköket, mert bizony a legtöbb esetben mindenki csak statiszta egy filmfelvételen, és ha valaki hibájából nem sikerül egy trükk úgy, ahogy kellene, felveszik mégegyszer, mint ahogy bármilyen más filmet rögzítenek a TV-sek.

David Blaine csirke fejleszedős trükkje is már több ezer éves: régen Egyiptomban egy Dedi nevű ember, aki a piramisépítő rabszolgákat szórakoztatta is előadta már ezt a trükköt!

Persze, aki nem ismeri, annak minden új.

Ha engem kérdeztek, a legjobb utcai előadó:

Ciryl Takayama

Ő használ a legkevesebb kameratrükköt a felvételei során, és a trükkjeit gyakorlatilag bárhol elő tudja adni, nem csak a kamerának. :)

Üdvözlettel,

Leonardo

barna

criss angel messze a legjobb mer sokkal látványosabb trükköket és megmagyarázhatalanabb trükköket csinál mint david.david nek a csirkefejleszedős trükkje elismerem rohadt jó

daveka

Most kezdtem el Criss Angel-t nézegetni sztem ugyanolyan jók csak Criss a nézőket szórakoztatja ami JÓ,David meg inkább ez a ..öÖö..bocs nemtoom leirni,de sztem criss jól nyomja meg baline is