Átváltozó lapok

A trükköt pár éve videón láttam! nem bonyolult csak gyakorlást igényel. ez a saját verzióm! (amatőr vagyok szak-kifejezéseket nem tudok)bocs a hosszáért de nehéz elmagyarázni a lányegét remélem érthető! :)
Kellék: 1 pakli francia kártya

Látvány: A bűvész megkéri a nézőt, húzzon 4 lapot, majd ezt a 4 lapot egyesével az asztalra helyezi, mielőtt lerakja "megmutatja" a lapokat a felső lap felfordításával annyiszor ahány lap a kezében van (az elsőt 4szer, a másodikat 3szor, a harmadikat és negyediket kétszer egymás után) "visszafordítás" után pedig a felső lapot hátrarakja!  

Trükk: miközben a delikvens a kihúzott lapokat tanulmányozza a "tenyerünkbe" rejtünk egy lapot és letesszük a paklit. elkérjük a nézőtől a 4 lapot és miközben elmagyarázzuk hogy mit fog látni az "elrejtett" lapot hozzáadjuk  többihez meg kell keverni mert a néző ismeri a lapokat és nem szeretnénk felfordítani azt ami nincs a kezünkben... úgy kell keverni hogy a mi lapunk legalul legyen!
ha kész jön a trükk: felfordítjuk a legfelső lapot ami pl: pikk 10, visszafordítjuk majd hátrarakjuk úgy hogy harmadik legyen a sorban, igazítás megint fordít de most nem 1et hanem 3 db lapot, lő P10 visszafordít felsőt hátrarak harmadiknak, fordítás 2 db lappal lő P10, vissza, felső hátra 3. lapnak, fordít 1 lapot lő megint P10! megvan a négy mutatás P10-et letesszük maradt "3 db" lap a kezünkben (valójában 4), fordíts 3 db lapot megjelenik pl: Treff 7, vissza, felsőt hátra, fordít 2 db lapot lő T7, vissza, felsőt hátra, fordít legfelsőt lő T7 harmadjára, letesszük, maradt "2 db" lap (valójában 3)  ha ügyesek voltunk a "mi" lapunk felülre került megfordítunk 2 db lapot megjelenik pl: Kör Ász visszafordítjuk a "mi" lapunkat hátrarakjuk megint fordítunk lő Kör Ász, vissza ABRAKADABRÁZUNK és megint fordítunk csak nem 1 lapot hanem 2-t! a kör ász átváltozott pl: Pikk 6-á felső hátulra megint megmutatjuk a pikk 6-ot majd letesszük és megmutatjuk óvatosan a kör ászt is összefogva a mi lapunkkal és kész is volnánk lehet csodálni a ledöbbent arcokat!
   

heureka2012. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Creeper

Hol marad a vidi

heureka

 Örülök! :)  hamarosan meglesz a videó is.. 

PLCsubi

Nagyából már kezdem kapizsgálni

heureka

+ a néző azt hiszi hogy 4 lap van nálad és mikor 2 lapot már letettél a maradék 2 lappal fizikai képtelenség megcsinálni azt hogy a felső lapot megmutatod (pl pikk ász) majd miután visszafordítottad és látványosan hátraraktad a felső lap felfordításával újból a pikk ászt mutasd meg.. 

heureka

ehez sajna vidi kéne... :( nehéz leírni a lényegét a néző gondolata: adtam a bűvésznek négy különböző lapot, ő megmutatta nekem a legfelsőt a lap felfordításával majd miután visszafordította hátrarakta a harmadik helyre majd újból felfordította a legfelsőt és ugyan azt a lapot láttam mint elsőre  

magictabi

én is ezt kérdezem :)

PLCsubi

Ebben mi a trükk O.o?

heureka

valami nem tiszta kérdezz nyugodtan...:D