Balducci levitáció

Bár ennél a trükknél egyszerűbb megoldást elképzelni igen nehéz lehet, segítségével mégis nagy hatás érhető el, ha jól van kivitelezve. A Balducci levitáció nem más, mint egy lábon lábujjhegyen állás a megfelelő szögben állva. Állj 2,5-3 méterre a közönségtől, és legalább 45°-ban - vagy jobban - fordulj el tőlük, úgy, hogy a sarkad legyen közelebb hozzájuk (ha 6 óránál állnak, a lábad eleje nézzen 10-11 óra felé). Miközben a távolabbi lábad - a nadrágod, a másik talpad és a választott látószög miatt takarásban - lábujjhegyre emelkedik, a nézőkhöz közelebbi lábad is emeld fel vízszintesen. Rövid idő után ess vissza a talajra - ha túl sokáig csinálod, rájönnek a trükkre.

A trükk egyszerűsége miatt fontos az előadásmód. A neten keringő leírásokban azt tanácsolják, hogy ne mondd meg előre, hogy mit fogsz csinálni, mert így már mielőtt elkezdenéd, a megoldáson fognak gondolkodni. David Blaine olyasmiket mond például, hogy "Mutathatok valami szokatlant?" vagy "Látjátok a lábamat?", esetleg "Valami furcsa erőt érzek itt a talpam alatt...". Sokan azt azt tanácsolják, hogy néhány egyszerűbb kártyatrükkel győződj meg először a közönség fogékonyságáról, és ezt a trükköt csak akkor mutasd be, ha azokat jól reagálták le.

További információk a trükkről a http://www.szabadgondolkodo.hu/szkeptikus/buvesztrukkok/levitacio.php oldalon.

Evoid2006. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Aisenheim

Nagyon jó!!!köszi:)

SkrillexForever

Én egyszer suliban tesi után az öltözőben megcsináltam csak úgy váratlanul, mindenki elkezdett úristenezni, meg minden,. még a tanár is bejött, megnézni, hogy mivan xD

tomark

a videóban nagyon szar a gyerek látszik hogy lábujjhegyen áll

Buvesz.Mr.Magic

ezt nem teljesen értem

gyerek007

grat

ALEXSANDY

ez annyira nagyon jó trükk,hogy......nagyszerűűűűűűűűűűűűűű az osztályból szinte mindenki bevette!