Bebizonyítom, hogy nem vagy elég figyelmes

Bűvész ( B. ): nézőnek : keverd meg a paklit, nincs bekészített lap, stb. Néző választ egy lapot. B. tartva a pakkot elkezdi pörgetni a lapokat, néző szól, h. stop, B. itt elemeli a paklit, néző ide rakja a lapját. B. átadja a pakkot, néző keveri meg (hamis keverés kizárva, erről meggyőződhet a kedves néző, nem néztük meg az elemelés helyén az alsó lapot, az is kizárva), ezután visszakerül a pakk a B.-hez
"Most figyelj, azzal kezdtem, hogy bebizonyítom nem vagy elég figyelmes... Figyelj, több részletben el fogom emelni a paklit, és az általad választott lap a pakli tetejére fog kerülni"
jönnek az emelések, végül a néző felveszi a legfelső lapot, de hoppá, nem az a lap van ott, amit húzott. Hoppá, azthiszi h. bukta a trükk, de nem!!! A B. enyhén oldalra fordítja a fejét, és mi van a füle mögött??? Gondolom nem nehéz kitalálni... Ugye nem voltál elég figyelmes?
Magyarázat: Amikor elemeled a pakkot pörgetés után, a néző beteszi a lapját, te meg ráteszed a többi kártyat, de nem mindegy hogy: ahogy a pakk másik felét visszaillesztenéd, a hüvejk ujjaddal hátul lehúzod a legfelső lapot (ez a néző lapja), majd összeilleszted a pakkot, a néző lapja hátul kilóg. Ahogy átadod rázásra, a kilógó lap nálad marad. Ezt rengeteget kell tükör előtt gyakorolni, a megfelelő mozdulat az, hogyha a tenyered és a középsőujjaddal tartot.
Amíg a néző kever, addig te pihensz egyet, és a kezeid a tarkódon összekulcsolod, persze miután becsúsztattad a lapot a füled mögé. Ezután persze féloldalt tartod a fejed, h. ne legyen látható (ezt is tanácsos tükör előtt minél többet gyakorolni)
Ezután már autómatikusan jön a többi lépés.
A lényeg, h. sokat gyakorold a lap lecsúsztatását, fül mögé rejtését, gyakorold az előadásmódot, és a figyelemelterelést, a trükk lényege, hogy mindig 1 lépéssel a néző, és az események előtt vagy
Jó gyakorlást ;)
U.I hosszú lett, mert nincs vidi, rem érthető lett

Konig2010. febr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

trojakcsabazsolt

2.sornál már nem értettem.

AdamC

Na én csak azt nem értem, hogy rejtsem el úgy a kártyát a fülem mögé, hogy: 1. ne látszódjon
2. ott maradjon(nekem mindig leesett)

magictabi

jó,de télleg sok gyakorlástm igényel

19940401

jó kis trükk, csak nem értem azt, amikor átadod a paklit hogyan veszed el a lapját.:(

terdemeter

ez télleg jó

kornel0010

cool