Bi-Bá-Bu

A trükk nem ennyire hosszú... csak én írtam le pontosan :)

Kellék: 1 pakli franciakártya
Trükk: A bűvész a kezébe veszi a paklit, s elmondja, hogy ezt a mutatványt még senki nem tudta utána csinálni!Majd hozzákezd: Felemeli kb a felénél a paklit, felmutatja a közönségnek az alján lévő lapot s közben azt mondja Bi, majd ezután megnézi maga is s közben azt mondja Bá, majd visszarakja a felvett paklit a többi kártyára s közben zt mondja Bu.
S a legvégén elmondja melyik lapot látta, és megkérdezi a közönséget ők is azt látták e.
Ezután megkérdezi hogy utána tudná e valaki csinálni! Természetesen valaki majd csak jelentkezik, de az miután felemeli a felénél a lapot megmutatja a közönségnek, aztán ő is megnézné csak a kártya hátoldala látszik, és itt megakad a Báááááá szónál! :)

Lényeg: Mielőtt elkezded készítsd el előtte a paklit úgy hogy az alján pár lapot (kb 4-5-öt) fordíts meg.Neked még sikerülni fog, de miután kihívsz valakit észrevétlenül fordítsd meg a paklit és így a nézőnek már csak a hátoldal fog látszódni!

homework052007. júl.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Norbert13

nem értem nem hagytál ki valamit inennen a végéről :/

marcika98

nem értem

pocok1

a fejed szar

xXKIngsOfForeverXx

ez jó :)csa 1 icsit szar há érted
XD...lol

Bazsesz

Utána néztem a trükknek, és ott úgy van leírva, hogy a bűvész a trükk közben többször felhívja a figyelmet, hogy ő nem néz le. Ezzel esetleg kiküszöbölhető a felfordított lap észrevétele :D

Kape970420

nem jó

homework05

de épp az a lényeg hogy ne gondolják hogy nehezebb! mert így azt gondolják hogy ezt ki ne tudná megcsinálni?

Tomi789

de ez szar mert amikor ő emeli fel a lapot akkor az alatta lévő lapot látty hogy fel an fordítva. én úgy csináltam hogy bekötött szemel és amikor megnézem akkor leveszem a kendőt. és ettől ők is úgy gondolták hogy nehezebb.

homework05

hupsz bocsika emberek! de a címét félreírtam! Bi-Bá-Bu a címe :S :D