Card in the egg

Ezt a trükköt én találtam ki.

Látvány: a néző választ egy kártyát. A bűvész visszakeveri a pakliba a lapot. Az asztalon van egy pohár is. A bűvész feltör egy tojást a tartalmát a pohárba önti: megkéri a nézőt, hogy vizsgálja meg a tojást a pohárban. Csodák csodájára a ott van a kártya is. A kártya a tojásban van? Hogy is van ez?

Kellékek: egy pakli franciakártya + egy tojás, egy nem átlátszó pohár

Trükk: a néző vizsgálja meg az üres poharat. egy kártyát húzatsz a nézővel, alá is írathatod. Rakd a pakli tetejére és keverd meg hamisan a csomagot, hogy a lap fölül maradjon. Miközben beszélsz a nézőhöz lopd le a felső lapot.
Add oda, hogy nézze meg a pakliban van-e a kártya. Miközben nézi gyűrd össze picire a lapot. Mondja a néző, hogy nincs a pakliban igazából a kezedben van. vedd fel a tojást, törd fel, és miközben öntöd a pohárba, a kártyát is engedd bele a pohárba, de úgy, hogy ne látszódjon. Ezután nincs más dolgod mint begyűjteni az elismeréseket.

JÓ GYAKORLÁST!

Kape9704202010. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

peppeman12

Ezt csak egyetlen ember előtt lehet bemutatni, mert a gyűrés igen feltűnő...

mkrisz237

Ja és az egész kártya tojásos lesz :)

Kape970420

Azt hittem ezeket tudjátok.

Feca

jó csak ezt pl le kellett volna írni

Kape970420

A lap lelopásának sok féle módja van: pl.: miközben beszélsz rárakod a kezedet a paklira és mikör felemeled a kezedben marad. De Then kai palm is lehet.

pk.beni

könnyű de jo názne ki ha a suliba tojást törnék
XD

Feca

mégis hogy lopod el a felső lapot észrevétlenül?