Ceruza eltüntetés

Ez a trükk általába mindenkinél jól beválik bár a nagyobbak mér észreveszik a trükköt de azért egész jó!
Lényeg a lényeg, hogy kell neked egy ceruza ami elfér a füled mögött. Aki néz téged ne vele szembe állj hanem oldalasan.
Tehát rakj a markodba egy érmét vagy akármit elterelés képpen és mond a nézőnek hogy mindig a markodat nézze mert a az érme elfog tűnni. Ezután a másik kezedben lévő ceruzával üss hármat az öklödre és a 3. ütésnél eltűnik a ceruza mert nagy lendítésekkel kell csinálni hogy a 3. ütésre a füled mögé tudd rejteni a ceruzát. Ezt visszafelé is megcsinálhatod szóval nincs ceruza a kezedben ütsz megint hármat az ujjaddal és a 3. ütésre meg ott lesz a ceruza. Fontos h a néző mindig az öklödet nézze.
Legalább is nekem így jött be, de ha valaki máshogy ismeri majd leírja gondolom!

Victor2007. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Csoszka

felraktam amit mondtam, nézzétek meg ezen a címen!!!
a radír eltüntetése:):D

Csoszka

hello!!!ezt a trükköt ismerem és nem így kell csinálni !!mondjuk így is jó de én sokkal jobbat tudok ami ehhez hasonló.nem a ceruzát kell elltüntetni hanem ami a kezedben van!a ceruza eltüntetése csak figyelem elterelő!

houdini

Szerintem jó trükk!

Törölt tag

Törölt hozzászólás

feketezsolt

hát nem tudom de a két éves testvérem kitalálta
bocs de ez egy nagy sz@e

Victor

És még valami, ha visszafelé is megcsinálod azért jó mert akkor nemtudják hogy a fülde mögött volt, tehát gyorsan kell visszafele is csinálni hogy netudják meglesni a tükköd ;)