Classic draw

Kellékek:2 papírlap,2 toll

Látvány: A nézőt megkéred hogy rajzoljon valamit és mondd neki hogy ne halványan rajzolja hogy láss belőle valamit a végén. Lerajzolja ezután mondod neki hogy nyújtsa ki a kezét és hagyja hogy a rajz átmenjen a kezébe = érezze hogy belesugárzódott. ezután összeérinted a kezét a tieddel(szembe álltok egymással és kinyújtjátok a kezeteket hogy a tenyeretek összeérjen.)Ezután megérzed hogy mit rajzolt-mondod neki hogy érzel egy rajzot.Lerajzolsz valamit és a rajz hihetetlenül ugyaz az!
Maga a trükk: Mikor mondod hogy erősebben rajzolja hogy majd mikor meg kell mutatnia azért mondod hogy mikor megérinti a lapot a kezét kifele nyújtva akkor a lapon átlátszódik így ha minden jól megy meglátod. Utána már hogy élethűbb legyen összeérintitek a tenyereteket ahogy korábban említettem és lerajzolod amit láttál. Ha minden jol megy a nézők majd elájulnak a látványtól :) :)!!

Tudjátok ha valamit nem értetek viccvicc@freemail.hu --...
Írjatok kommentet

trukkoldal2008. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

tomark

Kape970420

rossz

Kris--Tailor

De buta... csak mondd, h mentalista vagy... tod, Uhi Gella utódja+ mondd néha, h háhjóóólj, olvággy el!+ MÚKODJ... már is sikered lesz

Gammer

hát ez nem a legjobb mert a néző nem olyan "buta" hogy nem tudja hogy átlátszik a lapon

trukkoldal

Írjatok,szerintem ez jó!