Classic force

A classic force során a lapokat a két kezünk között átlapozzuk, és megkérjük a nézőt, hogy húzzon egyet közülük. Siker esetén az általunk választott lapot fogja választani. A trükk tetszőlegesen kombinálható, beépíthető összetettebb trükkökbe.

A trükk nem minden esetben működik, de kellő gyakorlással igen jó hatásfok érhető el. A huzatni kívánt kártya legyen a pakli közepe felé, és alatta a kisujjunkkal tartsunk egy kis rést a pakliban (pinky break). Miközben a lapokat elkezdjük a két kezünk között kiteríteni, figyeljük a néző kezét, és a közeledése sebességének függvényében gyorsítsunk vagy lassítsunk a pergetésen.

A megfelelő lap kiválasztásában segíthetünk, ha óvatosan közelítünk vagy távolodunk a paklival a lapot húzó kezéhez.

Ha nem jártunk sikerrel, bemutathatunk egy másik trükköt, amihez nem kell tudnunk, hogy milyen lapot húzott az emberünk, vagy megpróbálhatjuk még egyszer, és a néző a két kihúzott lap közül válaszhat egyet - ha az ismert lapot választja, akkor azzal dolgozunk, ha a másikat, akkor azt mondjuk, hogy "akkor ezt most félretesszük", és a megintcsak a megfelelő lappal fogunk dolgozni. Ilyenkor természetesen érdemes valami megfelelő indokot találnunk arra, hogy miért kellett kétszer is választani (pl. mert a trükkhöz valóban kell két kihúzott lap).

Tipp: hogy kerül a húzatni kívánt kártya a pakli közepére? Ha nem akarod előre készen várni a nézőt, engedd, hogy megkeverje a paklit, majd észrevétlenül nézd meg az alsó lapot, és emelj egyet a pakli közepe felé - így a látott lapot pont a megfelelő helyre juttatod.

Evoid2006. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

misidornyi

én máshogy ismerem

kungfupanda

hol a vidi

Kape970420

hát igen a clas forc

Kape970420

NEHÉZ , de JÓ

beni3d

hát ez azé elég nehéz.....