Coin Dissapear And Recall

Trükk:A bűvész egy pohár és egy kendő segítségével eltüntet és visszavarázsol egy érmét,úgy hogy az érmét beleejti az pohárba
Kellékek:Egy kis vízzel teli pohár (átlátszó!(üveg vagy műanyag));kendő(sötét színű) és egy érme(lehetőleg egy öt forintos).
Bemutatás:Igazából ez a trükk nagyon könnyű. A tenyeredben tartod a poharat. Az érmét bele sem kell ejtened a pohárba,hanem csak melléejted.Letakarod a kendővel a poharat és egy kicsit megrázod.A rázás azért fontos,mert így tudod "eltüntetni"az érmét(miközben rázod,az érme alámegy a pohár alá). Most felemeled a kendőt.A kezeddel vagy belenyúlsz vagy megrázod a poharat(hogy a közönség azt fogja hinni,hogy tényleg eltűnt az érme).Majd tedd rá a kendőt a pohárra és rázd vissza az érmét a pohár falához.
Megjegyzések:Az átlátszó pohár azért fontos,mert amikor a pohár falához ejted az érmét,akkor a közönség elhiszi azt,hogy az érme a vízben van.Az üvegpohár azért jobb a műanyagnál,mert ha úgy ejted a pohár falához az érmét,hogy koccan egyet,akkor a nézők nem fognak gyanút fogni.Fontos az is,hogy oldalt ne álljanak nézők,és ne túl közel.

A cikk születésének ideje: 2011. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!