Coin Folding Illusion

Nosza essünk neki.

Látvány: A bűvész egy érmét és egy papírt tart a kezében. Becsomagolja az érmét a papírba (ez már nincs a videón de én igy csinálom) majd elővesz egy varázspálcát (kulcsal is lehet) 3x ráüt a papírba és már nincs benne.

Kellékek: Egy nagyjából négyzet alakú papír.

A Trükk: A trükk égülis csomagolásban van. Először isfélbe hajtjuk a papírt de egy kics rész az egyik oldalából lógjon ki. A kilógó rész legyen felül és innen jobbról barról felhajtjuk a széleit. Most az egyik rész teljesen lezárt és a másik még nem. Ezt az oldalt ugy hajtsuk le úgy hogy a felső részt (ahol ki tud jönni a pénz) nem hajtjuk le hanem csak oda nyomogatjuk. Megmutatjuk hogy ott a péénz és amikor étesszük a másik kezünkbe akor egy kicsit megnyomjuk és kicsúszik a pénz és ezzel a mozdulattal eggyütt nyúlj a zsebedbe hagyd ott a pénzt és szedd ki varázspálcát (vagy kulcsot) üss rá 3xtépd szét a papír és mindenki csak néz.
Ha én kulcsot használok akkor nem 3x ütök rá hanem elmagyarázom hogy most a kulcsal képzeletben kinyitom a papírt kiszedem a pénzt és berakom a zsebembe ezután már szét is téphetjük a papírt a pénz meg tényleg a zsebünkbe van.

Gammer2008. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

tomark

zerza

én ezt már rég óta ismerem az egyik bűvész társam mutatta meg.

jhhk9

úgy jobb sztem ha átszúrjuk pl a kulccsal a papírt ahol volt a pénz:D

Bazsesz

*trükk

Bazsesz

Jó tükk

mate652

jó trükk (és a pémz)

lazars

Nagyon jó trükk.

Gammer

jah és kellékhez még kell egy érme is :D

Gammer

Hát remélem a csomagolós rész érthető volt.