Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Nosza essünk neki.

Látvány: A bűvész egy érmét és egy papírt tart a kezében. Becsomagolja az érmét a papírba (ez már nincs a videón de én igy csinálom) majd elővesz egy varázspálcát (kulcsal is lehet) 3x ráüt a papírba és már nincs benne.

Kellékek: Egy nagyjából négyzet alakú papír.

A Trükk: A trükk égülis csomagolásban van. Először isfélbe hajtjuk a papírt de egy kics rész az egyik oldalából lógjon ki. A kilógó rész legyen felül és innen jobbról barról felhajtjuk a széleit. Most az egyik rész teljesen lezárt és a másik még nem. Ezt az oldalt ugy hajtsuk le úgy hogy a felső részt (ahol ki tud jönni a pénz) nem hajtjuk le hanem csak oda nyomogatjuk. Megmutatjuk hogy ott a péénz és amikor étesszük a másik kezünkbe akor egy kicsit megnyomjuk és kicsúszik a pénz és ezzel a mozdulattal eggyütt nyúlj a zsebedbe hagyd ott a pénzt és szedd ki varázspálcát (vagy kulcsot) üss rá 3xtépd szét a papír és mindenki csak néz.
Ha én kulcsot használok akkor nem 3x ütök rá hanem elmagyarázom hogy most a kulcsal képzeletben kinyitom a papírt kiszedem a pénzt és berakom a zsebembe ezután már szét is téphetjük a papírt a pénz meg tényleg a zsebünkbe van.