Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

látvány: A bűvész egy pohárra helyez 2 darab kártyalapot. Felmutat egy érmét, és ezt a 2 lapon keresztül a pohárba juttatja.
kellékek: 1 pohár, 2 kártya lap, 2 ugyanolyan érme
előkészületek: az egyik kártyalap hátuljára oda ragasztod az egyik érmét, de csak annyira, hogy egy kis ütéstől le is essen...
bemutatás: ahogy a videón is látható, felmutatod a lapokat, de fontos, hogy a felragasztott érmét a néző(k) ne láthassák! Ezt követően a lapokat úgy kell ráhelyezni a pohárra, hogy az a lap kerüljön először alulra, amelyiken az érme van felragasztva, és ezután kell a másik lapot rehelyezni. Fontos, hogy az érme ne látszódjon, hiszen akkor már el is árúltad magad :)(egyébként a lapok elhelyezését célszerű úgy megoldani, ahogy a videón látható...). Ezután a kezedbe veszed a másik érmét, és egy határozott mozdulattal rá csapsz a poháron lévő kártyákra, így ha minden jól alakult, akkor már elsőre a pohárba "esett" az érme (de ha nem sikerült volna elsőre, akkor mondj valami iesmit: "igen, ehez jobban kell koncentrálnom...", szval improvizálj valami szöveget :) Fontos, hogy amikor a pohárba esett a pénz, akkor a kezedben lévő érmét a közönség ne lássa, hiszen, akkor rájönnek, hogy 2db érme áll a rendelkezésedre! A trükk végesztére vedd ki az érmét a pohárból, és mutasd meg a 2 lapot, hogy még véletlenül se hidjék azt, hogy lyukas a kártya vagy valami iesmi dolog áll a háttérben :)
Kicsit hosszúra sikerült, de remélem azért érhtető. Ha valakinek mégis lenne kérdése, akkor csak rajta :)!
Jó szórakoztatást!