Copperfield egyik gyűrűs trükkje

Ez egy nagyon egyszerű trükk, de kevés trükkel érek el ekkora hatást. A bűvész kölcsönkér egy gyűrűt valakitől. Keresztülhúz rajta egy szalagot és belerakja egy gyűrűs dobozba. Becsukja a dobozt, és átadja a nézőnek, akit megkér, hogy tartsa a szalagnál fogva. Azonban amikor kinyittatja,a gyűrű már nincs a dobozban (Copperfield egy homokóra közepére varázsolja,de ez nem mindig megoldható...)
Magyarázat: bár a szalagot tényleg áthúzza a gyűrűn, azt úgy teszi bele a dobozba, hogy a szalagot belenyomja a doboz nyílásába (amibe a gyűrűt kell rakni). Ezután, amikor becsukja a dobozt, maga felé fordítja és gyorsan kiveszi a gyűrűt a hüvelykujjával, de a szalag a dobozban marad imitálva a gyűrűt. Ezután már fantázia kérdése, hogy honnan veszi elő... Én az alany zsebét választom a leggyakrabban.

ottokarD2007. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

tomark

terdemeter

én azt nem értem hogy hogy kell kivenni a dobozból

Andreiy

jaja az is jó

feketezsolt

vagy ráhúzod az ujjadra a gyűrűjét és belenyúlsz a zsebébe és akor lehúzod az ujjadról

ottokarD

Csak a zsebre tudok biztos választ.Amikor átadod a dobozt,mondd neki,hogy nézze,és pl.mondjon vmi varázsigét.Ez idiótán hangzik,de eközben akár a lábát is kirúghatod,azt se veszi észre.A zsebes megoldás nyilván csak bő zsebnél működik a mi szintünkön.Az is jó,hogy amikor fogja a dobozt,te megfogod a vállát,"hogy helyes szögbe irányítsd",és eközben ráteszed a gyűrűt a vállára.

lacipuff

Hello! Csak annyi kérdésem lenne, hogy hogyan rakod bele az alany zsebébe? És copperfield hogyan rakja rá a homokórára. Lehete hogy h*lye kérdés xD, de lécci magyarázd el!

ottokarD

semmi:d

nigra

Jó béna voltam... Bocs.

ottokarD

de a youtubeon meg tudod nézni!

nigra

Sajnos a videot eltávolították. :-(