Copperfield lebegtet a szökőkúton

mutatvány:A színpadon Copperfield a dzsungel egy kis részének hű másolatát hozta létre. Egy sámán szerepét játssza, aki egy szemrevaló, saját törzsbeli lányt próbál hipnotizálni. Felemeli a levegőbe, s a lány csak a szökőkút vízsugarain fekszik, amelyek a földből törnek elő. Majd a víz eltűnik, a lány viszont tovább lebeg a levegőben, a mágus derekának magasságában. Ez így megy egy darabig, majd Copperfield átengedi (átbujtatja) egy tűzgyűrűn, végül pedig leengedi a földre.
Magyarázat:Mindez nagyon egyszerű: egy függőleges fémoszlop helyezkedik el a bűvész mögött. Ez felfelé és lefelé is tud mozogni. A szerkezet felső része megkerüli a mágust és előre nyúlik, így ezen a kiszögellésen fekszik a lány.

Először a lányt két asszisztens tartja a levegőben, az illúzionista pedig saját kezeivel erősíti hozzá (a lány hátán egy kemény alátét van) a szerkezet elülső részéhez.Ezután a segítők elengedik a fejét és lábát, miután ő továbbra is fekve marad a fekete fémszerkezeten. Amíg a szökőkútból áramlik a víz, David akár félre is vonulhat. A vízsugarak ugyanis teljesen eltakarják a fémoszlopot.Amikor a víz eltűnik - mágusunknak ott kell mozdulatlanul állnia, hogy eltakarja a mögötte lévő oszlopot amíg a lány vissza leereszkedik.


THE END

Evelin2007. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

kungfupanda

david copperfield jo volt de most mar cris angel a legjobb

joseph505

.... naon jo!

skyne

alap:XD

Törölt tag

Törölt hozzászólás