Csak a te lapod maradt a kezemben

Ez saját trükk, de ha már van ilyen, akkor elnézést! Egy kicsit talán hosszú de megéri elolvasni mert hihetetlen hatásos tud lenni, ha jól csináljuk. Inkább haladóknak ajánlott. Sok sikert! :-)

Kellékek: egy csomag francia kártya

Szóval a trükk: A bűvész megkeverteti a nézővel a paklit, majd ő is kever rajta egyet, hogy biztosra menjen. Majd a nézővel elemelteti a paklit, és mondja: "szabadon emeltél, én nem befolyásoltam a döntésedet! " Aztán megkéri a nézőt, hogy nézze meg azt a lapot, ahol elemelte. Megnézi, visszarakja ugyanoda, ahonnan kivette, a bűvész jól átkeveri a paklit, és miközben keveri, nemcsak megmondja a néző lapját, anélkül, hogy belenézett volna a csomagba, hanem ha feldobja a paklit, akkor csak a néző lapja marad a kezében.

Magyarázat: Ez igazából egy nagyon egyszerű trükk. A nézővel megkevertetjük a paklit, majd mikor kész van, a legalsó lapot titokban meglessük, és mi is megkeverjük egyszer. Itt úgy kell keverni, hogy a legalsó lap a legtetejére kerüljön. Ezután a nézővel elemeltetjük a paklit, és mikor elemelte, mondunk neki valamit, teljesen mindegy, igazából csak a figyelmét akarjuk elterelni, mert miközben beszélünk, csinálunk egy Slip Force-t. Ez úgy néz ki, hogy ugye van két fél csomagunk. Az egyik a pakli felső fele, a másik az alsó. A felső félről (aminek a tetején az általunk megjegyzett kártya van) a legfelső lapot gyorsan átcsúsztatjuk az alsó csomag legtetejére, és ha ügyesek vagyunk, és a néző nem veszi észre, akkor azt a hatást kelthetjük, mintha ő ott emelte volna el. Megnézi ezt a lapot, és mikor visszateszi, és mi az alsó félre rátesszük a felső felet, a két csomag közé berakjuk a kisujjunk hegyét. Majd elemeljük a paklit, ahol a kisujjunk volt, ezáltal a néző lapja legfelülre került. Ha nagyobb hatást szeretnénk elérni, keverjük még át a paklit sokszor hamis keverésekkel. Pl: a lapja egyszer a pakli tetején lesz, egyszer az alján, majd megint fent aztán lent és így tovább. Majd ha már a néző megbizonyosodott róla, hogy a lapja teljesen el van keverve, abbahagyjuk, anélkül hogy megnéztük volna a paklit, megmondjuk a néző lapját (mert azt már nagyon régóta tudjuk) és feldobjuk a paklit úgy, hogy a legfelső lap a kezünkben maradjon, és a néző nagyot fog nézni, mikor meglátja, hogy az az ő lapja. Mert ha úgy dobjuk fel a csomagot, hogy csak a legfelső marad a kezünkben, akkor nem látszik, hogy csak a legfelsőt nem dobtuk el, így nagyobb lehet a hatás.

Remélem érthető volt, ha nem értesz valamit: spitzdoriann@gmal.com

Videót majd rakok fel.

Maximus2013. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!