David Blaine - Rising Card

A néző szemszögéből: A bűvész odaadja a kártyadobozt megvizsgálásra, majd leteszi az asztalra. Kiteríti a paklit, majd összeszedi, és megkeveri. Huzat a nézővel egy lapot, aztán beleteszi a pakliba (persze nem tudja a lapot), a paklit pedig beleteszi a dobozába, és megkéri a nézőt, hogy mondja ki a választott lap színét, számát. A bűvész leteszi a dobozt, elkezd koncentrálni, és kiemelkedik a lap a dobozból!

Kellékek: egy pakli kártya, egy kártyadoboz, két preparált lap +gumiszalag és cellux.

A preparáció menete: fogj két lapot! A gumi egyik végét ragaszd kb: a felénél feljebb az egyik hátlapján, majd a másiknál is kb ugyanoda, csak a képes oldalára. Ez kész is.

A bűvész szemszögéből: A két preparált lapot rakd a pakli tetejére, és majd úgy terítsd ki, hogy az a két lap (általában a felső kettő nem mozdul el) ne mozduljon el. Csinálj egy hamis keverést, hogy a felső két lap a helyén maradjon, majd húzass a nézővel egy lapot (közben titokban emeld el). A lapját tedd be a pakliba, a legnagyobb résbe (a preparált lapok közzé), fogd össze jó szorosan a paklit, majd tedd a már megvizsgált dobozába. A doboz közepét tartsd nyomás alatt ha nem akarod még, hogy a lap kiemelkedjen. Innentől egyszerű az egész. Engedd el a dobozt és a lap szépen, lassan kiemelkedik. Ha alul a doboz két szélét összenyomod, akkor gyorsabban emelkedik. Szerintem ez egy jó trükk, és a videóban mindent megmutatnak.

PLCsubi2013. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!