Double lift

A double lift két-, három vagy több kártya egy kártyaként történő felemelése (a felső lap képoldala helyett egy vele összefogott másik lap képoldalát látja a közönség).

A double lift két fontos részből áll: egy lap helyett két lapot kell felemelni, és úgy kell megfordítani, megmutatni, hogy végig egy lapnak látszódjon.

A felemeléshez hasznos segítség, ha valamilyen módon kiválasztjuk a felső két lapot, és a kisujjunkat berakjuk alá (pinky break) - ez nagyon nehezen észrevehető, és egyszerű lehetőséget ad a két lap együttes felemeléséhez. Ehhez az egyik legegyszerűbb technika, ha a felső lapokat elkezdjük jobbra csúsztatni, a kisujjunkkal alul kitapintjuk, hogy mikor haladt el két lap felette, majd visszatoljuk a lapokat a pakli tetejére - immár a kisujjunkkal a felső két lap alatt. Még egyszerűbb, ha a felső lapot valamilyen ürüggyel felemeljük, ezután a paklin felülre került lapot pinky breakbe tesszük, és a felemelt lapot visszarakjuk a tetejére. A technika kis gyakorlással elsajátítható.

Evoid2006. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

LionKing

Ezt én két nap alatt elsajátítottam, és már nagyon jól megy :)