Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

A double lift két-, három vagy több kártya egy kártyaként történő felemelése (a felső lap képoldala helyett egy vele összefogott másik lap képoldalát látja a közönség).

A double lift két fontos részből áll: egy lap helyett két lapot kell felemelni, és úgy kell megfordítani, megmutatni, hogy végig egy lapnak látszódjon.

A felemeléshez hasznos segítség, ha valamilyen módon kiválasztjuk a felső két lapot, és a kisujjunkat berakjuk alá (pinky break) - ez nagyon nehezen észrevehető, és egyszerű lehetőséget ad a két lap együttes felemeléséhez. Ehhez az egyik legegyszerűbb technika, ha a felső lapokat elkezdjük jobbra csúsztatni, a kisujjunkkal alul kitapintjuk, hogy mikor haladt el két lap felette, majd visszatoljuk a lapokat a pakli tetejére - immár a kisujjunkkal a felső két lap alatt. Még egyszerűbb, ha a felső lapot valamilyen ürüggyel felemeljük, ezután a paklin felülre került lapot pinky breakbe tesszük, és a felemelt lapot visszarakjuk a tetejére. A technika kis gyakorlással elsajátítható.