Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Ezt a trükköt magyar kártyával kell eljátszani. Nem kell hozzá nagy kézügyesség, inkább jó mesélőke.

A menete: Ki kell választani a pakliból 4 felsőt, 4 királyt, 4 dámát és 4 bubit. Egy jó kis történettel "z" alakban balról-jobbra kell letenni elsőször a felsőket, majd rá a dámákat, a bubikat és a királyokat is.
Ezután megforditom a 4 pakkot, és abban a sorrendben ahogy leraktam őket össze is kell szedni. Ezután el kell kezdeni keverni, de csak úgy hogy a lapok sorrendje ne változzon, vagyis úgy hogy csak emelek, vagy egymás mögé teszem a lapokat.
A nézőkkel is lehet emeltetni.
Ezután a "z"sorrendjében teritem ki is a lapotak (persze háttal felfelé) majd varázsütés után megforditom, és egy pakliba kerül a 4 dáma, egy másikba a 4 király, és igy tovább mindegyik összerendeződik.

Nincs benne semmi trükk, a lapok maguktól igy rendeződnek...

Én azt a mesét szoktam mondani, hogy (persze sajátot is kitalálhattok):
"Éjszaka a kocsmákban négy pincér várja szive hölgyét (lerakom az alsókat), mikor betoppannak a csukja alá rejtett szépséges hölgyek, a királynék (dámák). De mi lesz, a királyok felébrettek és hitveseiket keresik, utánnuk küldik apródjaika (bubik). Kik miután megérkeznek a fogadóba, nem felelnek. Az éjszaka leple elrejti őket. A királyok felbőszült vadként törnek a hűtlenkedő emberekre... Mikor megvirrad mindannyian hintókba ülnek és hazaindulnak(ekkor keverek), DE mi van ha az emberek meglátják őket és minden kiderül? A jóságos keresztanya (én) egy varázsütésre úgy rendezi a hintókat hogy az asszonyok a királyok, és mindenki külön-külön hintóba érjen oda!"