Eltűnő érmék

Látvány: a bűvész a kezébe rak pár pénzérmét. Hallani is lehet, hogy csörög. Aztán eltűnik a pénz. Nincs a másik kezében se. Az ingujjában se.

Én a trükkhöz kenguruzsebet ajánlok.

A titok: vegyél pár érmét a kezedbe (legjobb 200-as vagy féldolláros). Az első ujjpercekhez rakd a pénzeket. Mikor raknád át az érméket görbítsd be az ujjaidat, ez által ugyanabban a kezedben marad pénz és szépen csörren. Aztán fordulj be úgy a Nézők felé, hogy azt a kezedet ne lássák amelyikben a pénz van. A pénzeket ejtsd a zsebedbe, ezzel egy időben rázd meg az öklödet. Aztán nyisd ki a kezedet, hogy eltűnt a pénz. a másik kezedet is nyugodtan mutathatod.

Egyszerűbb változata a trükknek: ha közelről csinálod akkor nem ajánlom, hogy a csörgetős módszert csináld. Akkor inkább óvatosan tedd a zsebedbe!

Legegyszerűbb változata trükknek: simán tüntesd el az érmét és nyúlj a levegőbe a másik kezeddel, mintha a levegőből szetted volna elő. Vagy a zsebedbe is "nyúlhatsz érte".

Kape9704202010. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Kape970420

ja. igen. mi van vele?

madi2

figaro Bűvészbolt

Kape970420

Huh én ezt a trükköt már fémegydollárossal csinálom... de durva h az is elfér így a kezemben... pedig ez színpadi pénz...

Kape970420

nekem megvan... sztem mindenki megkajálja, érdemes megvenni, de ahogy érzed!

terdemeter

köszi h elmondtad
akk én voltam a hü***e
de szted érdemes megvenni?

Kape970420

Terdermester! nem így működik! Minden kártya egy másik rövidebb kártyához van ragasztva! a rövidebb kártyák egyformák és pirosak a hosszabbak különbözőek és kékek,pörgetéskor a különböző és piros lapoknak látszódnak! így a lapok teljes felülete megvizsgálható!

terdemeter

vhol vki kérdezte tőled h h működik a kaméleon kártya
én arra gondolok h haa az egyik oldaláról nézem akk pl treff 5 ha a másikról akk mindegyik különbözik
mer akarnék venni egyet azzal naon sok jó trükköt lehetne ccsinálni

terdemeter

neked is kösz ugy néz ki h lesz vmikor majd ha minden jól megy

Kape970420

köszönöm a jókívánságot. ha megpróbálsz műsort összeállítani akkor legyen egyedi, kreatív, hidd el ha nagyon akarod meg tudod csinálni! sok sikert!

terdemeter

sok sikert a tic tac hoz
és grat a műsorokhoz én kb 3 hónapja kezdtem de sajna még semmi komolyabb műsorom nemvolt csak suliba szoktuk mutogatni meg az utcán szerencsére nekem is vannak saját trükkjeim
sok sikert a kimittudon