Erdnase Color Change

A trükk: a bűvész képpel felfele fordítja a paklit, és néhányszor elhúzza a kezét felette. Az egyik elhúzás után a legfelső lap megváltozik.

Megoldás:
1. A bal kezedbe tartva a paklit takard el a tetejét a jobb kezeddel (összezárt ujjakkal, melyek hozzád képest előrefele néznek).
2. Mozgasd a jobb kezed egy kicsit előre, úgy, hogy a felső lapot teljesen takarod, és a kisujjad hozzáér - így a legfelső lap egy kicsit előretolódik.
3. Az előző mozdulat eredményeképp felülről a második lapnak az alja szabaddá válik. Mozgasd a jobb kezed hátra, úgy, a kezed hátulja ehhez a laphoz hozzáér, és lehúzza egészen hátra. Eközben a legfelső lap újra látható lesz a szemlélő számára.
4. Miután a felülről második lapot annyira hátrahúztad, hogy már az eleje is kiszabadult a legfelső lap alól, mozgasd a jobb kezed előre, a kiszabadult lapot a legfelső lap fölé tolva.
5. Igazítsd meg a lapokat, hogy rendesen illeszkedjenek egymáshoz, és a hatás kedvéért az ujjaiddal hullámozva húzd el a kezed, láthatóvá téve a felülre került lapot.

Gyakorolj sokat, tükör segítségével, amíg egészen gördülékenyen nem megy!

Evoid2006. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

magictabi

nagyon király, egy 5 perc és tök jól megy! és aki tud nagyon jó trükköket, amit már profibbak használnak, akkor légyszíves írjon!!

polaroid

pont jó a kezem anya aszitte a tenyerembe volt végig xd

lightmagic12

Amúgy király trick.

lightmagic12

Énis 12 vok és nekem sem túl nagy a kezem és épp ez okból gondolkozom hogy legközelebb bicycle alchmeist x mini csomagot veszek és azzal próbálkozom és talán össze is jön.

tomark

tomark

12 éves vok de nekem nem kicsi a kezem hozzá pedig a kárty sem túl kicsi.
amúgy az egyik legjobb trükk az oldalon szerintem

tomark

tök jó

muki01

különben tök jo :)

muki01

nekem túl kicsi a kezem :s

OriSoma_magician

jó nekem tetszik