Erdnase Color Change

A trükk: a bűvész képpel felfele fordítja a paklit, és néhányszor elhúzza a kezét felette. Az egyik elhúzás után a legfelső lap megváltozik.

Megoldás:
1. A bal kezedbe tartva a paklit takard el a tetejét a jobb kezeddel (összezárt ujjakkal, melyek hozzád képest előrefele néznek).
2. Mozgasd a jobb kezed egy kicsit előre, úgy, hogy a felső lapot teljesen takarod, és a kisujjad hozzáér - így a legfelső lap egy kicsit előretolódik.
3. Az előző mozdulat eredményeképp felülről a második lapnak az alja szabaddá válik. Mozgasd a jobb kezed hátra, úgy, a kezed hátulja ehhez a laphoz hozzáér, és lehúzza egészen hátra. Eközben a legfelső lap újra látható lesz a szemlélő számára.
4. Miután a felülről második lapot annyira hátrahúztad, hogy már az eleje is kiszabadult a legfelső lap alól, mozgasd a jobb kezed előre, a kiszabadult lapot a legfelső lap fölé tolva.
5. Igazítsd meg a lapokat, hogy rendesen illeszkedjenek egymáshoz, és a hatás kedvéért az ujjaiddal hullámozva húzd el a kezed, láthatóvá téve a felülre került lapot.

Gyakorolj sokat, tükör segítségével, amíg egészen gördülékenyen nem megy!

Evoid2006. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

PaT

Jó trükk :) a harmadik videómban benne lesz ! nézzétek meg : www.i-design.hu/patrik

PaT

hoppá háromszor elküldtem xD lool

PaT

Jó trükk :) a harmadik videómban benne lesz ! nézzétek meg : www.i-design.hu/patrik

rockerember

nekem nem megy a videó!!:(

cubering

gyakoroltam sokat és sztem nagyon fontos: az eredeti lapot érdemes csak harmadáig kitolni, így a bal mutatóujjal könnyen vissza lehet csusztatni

Matyi

Ez nagyon jó! Leszakad állam.