Érmejóslás

Kellék: 1X 10, 20, 50, 100, 200 2X 5 Ft

Az egyik 5 forintost berakod valami alá, úgy hogy a néző ne lássa!
Lerakod a maradék 6 érmét az asztalra. Megkéred a nézőt, hogy válasszon 3 érmét, ha azt választja, amelyikben a jósolt érme van, akkor a másik 3-at veszed el. Ha azt amelyikben nincs az érme, akkor is azt a 3-at veszed el. Mindenképpen 3 érme marad az asztalon, és megkéred hogy vegyen egyet a bal és egyet a jobb kezébe, egyet meg hagyjon az asztalon. Ha a jósolt érme marad az asztalon, akkor azt mondod hogy a jósolt érme maradt az asztalon, ha meg a kezébe vette, akkor elrakod az asztalon levő érmét. Ezután mondod hogy keverje meg a kezeiben az érmét, te elfordulsz, és mondod hogy a jobb kezéből rakja ki az érmét, ha a jósolt érmét rakja ki, akkor mondd hogy a jósolt érmét kirakta a kezéből, a ha jósolt érme még mindig a kezében van, akkor megkérdezed hogy melyik érme van a kezében, és csodák csodájára az a jósolt érme.

Ez is nagyon hatásos trükk, többször megismételhető, csak ha megismételjük, akkor hozzá kell mondani hogy most picit máshogy csinálja, mert elég valószinűtlen, hogy ugyanúgy alakul, ahogy az előbb.

Kommentben a kérdéseket, kritikákat!

magictabi2012. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Banan28

nem értem xD

Garfield

Igen.Szerintem is.Bocs

magictabi

Ember, én ezeket nem sértegetésként írom, csak valahogy nagyon vicces hogy azok pofáznak a legtöbbet akik semmit sem tudnak a büvészetröl, vagy csak pár hónapja kezdték!

Garfield

hagydmárbékén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!******magitab i

magictabi

Nem hallottál még olyat hogy ,,minden trükk jó, csak akkor nem hogyha nem tudják bemutatni"? Ha nem, akkor tanulj még egy kicsit!

djaxon

elég szar és nem is érthetö