Firefly

A trükk lényege a gyufásdobozban rejlik!
A doboz fiokjának az aljára ugyanolyan minta van ragasztva, mint a dobozon.
A trükköt ugy kezdjük, hogy a doboz teteje a zsebünkben legyen,a fiókja pedig felforditva az asztalon (földön).(ugy, mintha a doboz lenne az sztalon!)
Mikor kezünkbe vesszük a dobozt, eltakarjuk a másik kezünkel, ezalatt mi az első kezünkel (mivel megfogtuk a dobozt) megforditjuk.A másik kezünket elvesszük és letesszük az asztalra, de csak a fiok van ott, a doboz teteje sehol!
Benyulunk a zsebünkbe, hogy kivegyük a tetejét.
Kivesszük, és megjátszuk hogy a fiokot beteszük a helyére! (ez nem igaz, mert csak a fiokot felforditjuk!!)
Az egyik kezünk zárva (benne a doboz teteje), a másik kezünk kinyitva, rajta a doboz (persze ez csak a fiok felforditva!!)
Rácsapunk a nyitott kezünkel a másikra (de ugy essen, hogy a fióknak az alját ne lássuk, hanem a fiok tetejét, saját magát!!) a másik (zárt) kezünkből pedig kiesik a teteje!
A végén a doboz tetejét és a fiokot egymás mellé tesszük.
A doboz tetejét eltesszük a zsebünkbe. Eltakarjukk az egyik kezünkel a dobozt a másikkal alányúlunk ( ekkor felforditjuk, hogy a fiok hátuljára ragasztott mintát lássuk) és kihuzzuk a dobozt a tetejével eggyüt!

Aki nem érti irjon a mmmagiccc@citromail.hu email cimre és elküldök neki egy magyarázó videót!

mmmagiccc2006. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

jurkinya

Szia mmmagiccc! Sajnos nem akar elmenni neked az e-mail, mert kiírja hogy hibás címzett. Létezik neked ez az e-mail cím. Már többször próbálkoztam pedig.

jurkinya

Hello mmmagiccc! Nagyon jó trükk, de sajnos a bemutatás nehézkesen megy, mert nem értem a sorrendet. Hálás lennék ha valaki leírná lépésről lépésre, hogy mit csináljak. Vagy esetleg egy magyarázó videót küldjetek a jurkinya@freemail.hu e-mail címemre. Előre is köszönöm.

Kape970420

ez jó trükk

Kape970420

Nekem megvan a bye-bye bicycle

street-magic

jaaaaj rájöttem a fekete dobozos részére:D:Dvagyis nem az h rájöttem hanem rákerestemXDés kiadta a magyarázó vidijét a bicycle eltüntetésnek..annak alapján megcsimnáltam a gyufás verziót:P:D

street-magic

nagy zsír a trükk de 1 kérdésem azért vanXD...van 1 vidi ahol a végén beleteszi a gyufásdobozt egy fekete dobozba...és utána onnan eltünik...az h van???

nasuke

feltennéd az ufo trükköt?
naon kéne

houdini

Ja és kettő külső rész kell

Törölt tag

Törölt hozzászólás

Atthosz

Én épp most vettem meg XD