Gondolatolvasás és teleportálás

Picit hosszú lesz, de megéri elolvasni, mert ez egy óriási trükk!

Hogyan csináld: Megkéred a nézőt, hogy válasszon ki 16 kártyát, egyet jegyezzen meg abból, csak az a 16 kártya fog kelleni, a többit tegye félre!
A pakli aljáról kezdve oszd le a kártyákat két pakliba, ezt összesen 4x kell megcsinálnod, és a választott lap autómatikusan a pakli aljára kerül, de figyelj, hogy a kártyák sorrendjét nem változtathatja meg a néző! Ekkor már tudod hogy a lap alul van, és észrevétlenül megnézed, hogy mi volt a kártyája. Ezután csinálsz két "gyíkot" a lapokból. Egy gyík így néz ki : 4 lap függőlegesen egymás alatt, és a 1. és 2. , és 3. és 4. lapok között bal és jobb oldalon egy egy kártya. Ebből csinálsz kettőt, és megjegyzed hogy hova raktad a néző által választott lapot! Ezután megkéred a nézőt hogy válasszon egy gyíkot, ha azt választja amelyikbe a választott kártyát raktad, akkor azt mondod, hogy azok a lapok kellenek amelyikre rámutatott, és elveszed a másik gyíkot. Ha arra mutat, amelyikben a nincs a választott kártya, akkor azt mondod hogy azt a gyíkot veszed el amelyiket választja (nem muszáj mondani, csak így könnyebb elmagyarázni!). Ezután megkéred hogy mutasson rá 4 lapra, itt is ugyanazt csinálod amit az előbb, ha arra mutat, akkor a másikat veszed el, ha a másikra, akkor is azt veszed el! Ha ez is megvan, akkor nézz a néző szemébe, és mondd hogy kiolvastad a szeméből a választott kártyát. Akkor elveszed azt a három kártyát, ami nem a nézőjé, megmondod hogy mi volt a lapja, és felfordítod az egyetlen lapot, ami a választott lap. És hogyha fokozni akarod a néző kíváncsiságát, akkor mondd hozzá, hogy te egyetlen lapot sem láttál, mind a 16-ot ő választotta az 52-ből!

Ez egy nagyon hatásos, autómatikus trükk, nem igényel kézügyességet!

Kommentben várom mindenkitől a kritikákat, kérdéseket!

Videó nincs, és nem is lesz!

magictabi2012. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

magictabi

sajnálom, a gép nem engedi hogy lerajzoljam a formát , de kb. úgy néz ki mint két + jel egymás alatt és minden lap egy vonal, összesen 8

magictabi

_l_ l egy vonal egy kártya, és így néz ki a forma! _l_ l

magictabi

bocs, hülyéskedik a gép... 4 kártya vízszintesen, az alsó és alulról a második lapok közé teszel egy lapot balra, egyet meg jobbra!

a felső és felülről a második lap közé szintén raksz egy lapot balra, egyet jobbra!
ezt megcsinálod mindkét lappal.

magictabi

2x8 kártya = 2 pakli l kb így rendezd el mind a két paklit, csak a vízs - - zintes lapokat szorosabbra! l l remélem érthető! ha nem írjál! - - l

Norbii94

az a rész nem világos hogy oszd le a kártyákat két pakliba összesen 4szer és a választott lap az aljàra kerül ezt pontosan hogy?